A francia színészlegenda továbbra is tagadja a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat, amelyeket még 2018-ban fogalmazott meg egy nő.

2018 óta fenekestül felfordult Depardieu élete, miután egy nő megvádolta szexuális zaklatással. Azóta folyamatosan kerülnek ki a csontvázak a szekrényből, immár 14 nő vádolta meg illetlen viselkedéssel. Tény kérdése, hogy az egykor ünnepelt filmsztár körül több balhé is kerekedett az utóbbi időben, amelyek nem segítik igazának bizonyítását. Legutóbb például az utcán végezte el a dolgát.

Nemrég az Asterix és Obelix sztárja ismét reagált a botrányra, amibe belekeveredett. Nyílt levelet juttatott el a sajtóhoz, amelyben tagadja, hogy bármilyen bűnt elkövetett volna a vádakat megfogalmazó lányokkal szemben. 

A vád szerint a jelenleg 27 éves Charlotte Arnould kétszer is átment próbálni a színész lakására, ahol a támadások történtek vele szemben. Gerard Depardieu korábban csak a jogi képviselőjén keresztül védekezett, most szólalt meg először személyesen az esetekkel kapcsolatban. A Le Figarónak írt levelének azt a címet adta, hogy:

Végre el akarom mondani az igazamat

Az színész azt állítja, hogy a nő aki most erőszakról beszél, önként lépett be az otthonába, majd önként ment be a hálószobájába.

Depardieu hozzáteszi: amikor a nő másodszor is eljött, ő nem akart vele énekelni, ezért jelentette fel. A levélben Depardieu azt is írja, nem tud belenyugodni abba, hogy miket mondanak róla mostanában.

Azt hittem, nem érdekel, de nem, valójában mégis. Soha nem bántalmaztam nőt. Egy nőt bántani olyan lenne, mintha a saját anyám méhébe rúgnék bele

– zárta mondandóját. 

(Borítókép: Gerard Depardieu. Fotó: Tristar Media/Getty)