E hét hétfőn debütált a Viasat 3 legújabb párkereső reality-je, a Szingli vagy svindli. A tegnapi adásban az első csók is elcsattant végre Tápai Andrea és egy fess fiatalember között. Mutatjuk, ki ő!

A Viasat 3 legújabb reality-jében Tápai Szabina testvére, Tápai Andrea keresi a szerelmet, ám nehéz dolga van: meg kell találnia azt, aki valóban szingliként érkezett a Szingli vagy svindli című műsorba. A 37 éves nő a szereplésről korábban exkluzív interjút adott a Velvetnek, egyben a nővére válásáról is nyilatkozott. Mint azt elárulta, Tápai Szabinának sikerült továbblépni, hasonlóan hozzá most ő is párt szeretne találni magának. Október 5-én még csak a negyedik részt adták le a csatornán, ám az első csók már el is csattant Andrea és egy bongyor hajú, kitetovált fiatalember között. Vajon Dávid lesz az igazi, vagy csak ügyesen szerepel és egyre jobban képes megvezetni az egykori kézilabdázót?

A jelenetben az látható, ahogy a fiatal férfi Andrea lábát masszírozza, természetesen félmeztelenül. Amikor Tápai Andi megelégeli a kényeztetét, a férfi puszit kér, mire a sportoló lekapja őt.

„Elcsattant köztünk az első puszi. Még jobban felspanolt, még jobban magabiztossá tett engem, mert úgy gondolom, hogy csak olyan embereknek fogja ezt megengedni, aki tényleg közel áll a szívéhez és úgy gondolja, hogy ő szingli” – mondta Dávid. Tápai Andrea a következőképpen fogalmazott a csók után:

Az a furcsa, hogy amikor ő ér hozzám, akkor nőnek érzem magam, szinte beleremegek.

(Borítókép: Tápai Andrea. Fotó: Viasat3)