Hírösszefoglalónkban még: Koncz Zsuzsa teljesen kiborult az influenszerekre, Baukó Éva 7 millió forintos Rolex márkájú órákkal üzletel.

Mester Tamás

A Megasztár korábbi zsűritagja a közelmúltban szakított 20 évvel fiatalabb kedvesével.

„Szép időszak volt, a két világ mégsem tudott egymásba fonódni. A játékosság annyira fontos lételemem, hogy képtelen lettem volna feladni, így gyakorlatilag egyszerre mondtuk ki, hogy legyen vége” – mondta a zenész a zátonyra futott kapcsolatáról, nemrég pedig Tóth Andi Instagram-bejegyzése alá kommentelt. 

Az énekesnő a kutyájával közös fotókat osztott meg, amelyek közül az egyiken szájon nyalja a házi kedvence. Mester Tamás kapott az alkalmon és a következőket írta a poszthoz: 

Rottweiler akarok lenni

– szúrtak ki a 24.hu

Gáspár Győző

„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g**ike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok a debreceni táborból a Ferencvárosi TC-DVSC mérkőzésen, amelyen a VIP szektorban helyet foglalt Gáspár Győző, valamint felesége és két lányuk. A 2-2-es döntetlennel zárult találkozón többször felhívták a figyelmet a Groupama Aréna hangosbemondóján keresztül, hogy a sportszerűen szurkoljanak, de mindhiába. 

Így még soha nem aláztak meg

Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet” – válaszolt szűkszavúan a Blikk megkeresésére Gáspár Győző. 

Koncz Zsuzsa

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekesnő sarkos véleményt fogalmazott meg a Meglepetés magazinnak adott interjújában az influenszerekről.

„Elnézem az influenszerek tömegeit, akik abból élnek – és nem is rosszul –, hogy egész nap mutogatják a botrányokkal fűszerezett, sivár életüket. Hát, köszönöm, én ebből nem kérek, sem nézőként, sem szereplőként. Az én »szerződésem« a közönségemmel nem erről szól. A szociális médiát privát emberként nem használom, az internet nekem a tájékozódás eszköze, nem a pletykáé” – szögezte le határozottan az előadóművész.

Baukó Éva

Az egykori valóságshow-sztár napjainkban sikeres ingatlanügynök, ám a jelek szerint a luxusórákhoz is ért. Egy friss (Instagram-sztorijából elérhető) hirdetésében feltűnt egy közel 7 millió forintot érő Rolex márkájú óra is – írta meg a Bors. Az ékszer egy Rolex Oyster Perpetual 36, Tiffany Blue kódnéven fellelhető,

az ára pedig a cikk születésekor 6,9 millió forint.

(Borítókép: Mester Tamás. Fotó: TV2)