Hírösszefoglalónkban még: Szabó Zsófi a válásáról vallott, azt hitték Majoros Hajnalkáról, hogy a fia nővére, Pap Dorci nem szeretne interneten ismerkedni.

Curtis

Curtis és Gáspár Bea a közösségi médiában feszültek egymásnak, miután a rapper nem rejtette véka alá a véleményét Gáspár Győző focimeccses botránya kapcsán – számolt be a Blikk. Korábban beszámoltunk róla, hogy Gáspár Győzőt atrocitások érték a Ferencváros labdarúgó mérkőzésén. Győzike ezután a Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait a rasszizmusról, amelyre Curtis Instagram-történetben válaszolt. 

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista…

Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások”

– fogalmazott nyersen a rapper, aki egyébként köztudottan Újpest-fanatikus. Az üzengetésbe ezután beszállt Gáspár Bea is, aki szintén Instagram-sztoriban osztotta meg a gondolatait. 

„Sajnos, még a csapból is a meccsen történt sajnálatos dolgok folynak. Nem tudom, hogy Curtis milyen okból utál ennyire minket. Engem nem érdekel, ha utál, de a népeket ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis Barátomnak is!” – írta a sztoriban.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi is a vendége lesz a Beköltözve legújabb évadának. A beszélgetésből a Blikk közült néhány részletet. Bár élete szerelmének tartja, kénytelen volt elengedni Kis Zsoltot és véget vetni a házasságának Szabó Zsófi, aki öt év házasság után szakított két és fél évvel ezelőtt. Szabó nem titkolja, hogy továbbra is remek kapcsolatot ápolnak egykori férjével, és jó barátok. 

Mi nagyon szeretjük egymást. Minden nap tízszer beszélünk, tényleg nagyon szoros a kapcsolat köztünk

– mondta a műsorvezető, aki abban is biztos, hogy Zsolt volt élete szerelme. 

Biztos vagyok benne. Nem volt még hozzá hasonló. Érte mindent megtettem... Mindent megtettem azért is, hogy ez a házasság egyben maradjon

– nyilatkozta Szabó Zsófi, aki azt is elmondta, hogy egykori férje hibáit már nem tudta megbocsátani. 

„Biztos vagyok benne, hogy megbánta már, hogy szétmentünk, de nem tudta jóvá tenni, egy bizonyos mennyiség után nem lehet nálam jóvá tenni a hibákat. Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt... és nagyon erős voltam”

Majoros Hajnalka

Majka felesége, Dundika nemrég töltötte be a negyvenedik életévét, ám elmondása szerint egyáltalán nem félt a keres évszámtól, sőt már várta, hogy elérje. 

„Vártam, hogy negyvenéves legyek! Szerintem a világ most már változott annyit, hogy negyvenévesen még bőven jól néznek ki az emberek, fiatalosak, adnak magukra. Annyi, hogy most már picit többet kell tenni ezért. Már egy ideje keresem azt a sportot, ami teljesen átmozgat, miközben jól is érzem magam benne” – mondta az édesanya, akin nem fog az idő vasfoga. Nemrég még az is megtörtént vele, hogy fia nővérének hitték.

„Nemrég az is megtörtént, hogy a nagyobb fiammal, Marcival együtt mentünk el gyógyszertárba, és mivel most már olyan magas, mint én, egy bácsi azt hitte, a nővére vagyok! Szegény fiam nem is tudta hová tenni ezt a helyzetet!” – idézte fel Majoros Hajnalka a Hot! magazinnak.

Pap Dorci

Az Exatlon Hungary egykori sztárja jelenleg szingli, viszont kijelentette: a szíve nyitott a boldogságra. Mindenáron azonban nem akar párkapcsolatot, van amitől teljes elzárkózik. 

„Az interneten soha nem ismerkednék, nem az én világom. Persze, kapok üzeneteket férfiaktól a közösségi oldalaimon, ám ezeket nem igazán van időm elolvasni. Inkább a klasszikus ismerkedési formákban hiszek, hiszen soha nem lehet tudni, ki van a profil mögött” – fogalmazott a Zsákbamacska háziasszonya a Blikknek.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Kaszás Tamás/Index)