A YouTube-on indult, ma már hatalmas arénákat tölt meg: Azahriah sikert sikerre halmoz, így nem csoda, hogy meg is kéri a fellépései árát. Mutatjuk, ez pontosan mekkora összeget jelent.

Magyarország új zenei szenzációjaként ünnepelhetjük Azahriah-t. A fiatal énekes karrierútjának részleteibe a Blikk ásta bele magát. A lapnak egy zenei producer vallott arról, hogy a YouTube-ról indult énekes mára mekkora összegeket kaszálhat egy-egy koncertért. A számok egyszerűen hihetetlenek!

Biztos ön is emlékszik még a fiatal Baukó Attilára, aki az iskolai élményeiről tett közzé videókat a YouTube-on. Mára Azahriah művésznéven olyan népszerűségre tett szert, hogy kétszer is képes megtölteni a legnagyobb sportcsarnokot.

„A két koncertből akár 2 milliárd forintos jegybevétel is realizálódhat. A bevétel és a költségek levonása után

akár 300 millió forint is maradhat Azahriah-nak”

– magyarázta a lapnak egy zenepiaci szakember.

A siker azonban nem csupán számokban mérhető. Akik már együtt dolgoztak Azahriah-val, csak dicsérő szavakkal illetik.

Nem kertel, mégis minden helyzetben udvarias és tisztelettudó!

– osztották meg élményeiket a zeneiparból érkező források, akik egyetértettek abban, hogy mára egyetlen fesztivál sem engedheti meg magának, hogy Azahriah nélkül rendezze meg az eseményt.

Ha 30 millió forintot kér is a fellépésért, vele az eladott jegyek és a siker garantált.

Azahriah nem csupán egy friss név a magyar zenei színtéren, hanem a jövő egyik ígéretes csillaga. Mi a sikerének titka? Elszántság, kimagasló tehetség és az a kis extra, ami miatt mindenki a dalait dúdolja.

(Borítókép: Azahriah koncertkép. Fotó: Youtube)