Hírösszefoglalónkban még: újabb babákat szeretne G.w.M és Kulcsár Edina, ismét apa lesz Darnyi Tamás, csalás áldozata lett Tornóczky Anita.

Hujber Ferenc

A 49 éves színész ismét Magyarországon tartózkodik. A Bánfalvy Stúdió Funny Money című darabjában szerepel. Hujbert Londonban megismert menyasszonya, Szőke Krisztina és a kisfiuk, Regő is követte hazánkba. A színésznél 19 évvel fiatalabb nő nemrég a Story magazinnak nyilatkozott, és most először az arcát is láthatják az emberek a magazin legfrissebb címlapján. 

„2017-ben találkoztunk először, miután Feri írt a Facebookon. Akkor már régóta Londonban dolgoztam, és éppen itthon voltam, Pesten. Volt itthon is egy kis bérelt lakásom, ott került sor az első randevúra. Bevallom, eleinte nem tudtam, hogy híres színész, annyira más világban éltem kint Londonban” – mesélte Krisztina, aki nem szégyelli, hogy egykor felnőttfilmesként dolgozott.

A mi kapcsolatunkban nincsenek tabuk

– emelte ki a menyasszony, akinek még 2020-ban egy Starbucksban kérte meg a kezét Hujber, ám esküvőre azóta sem került sor. Az életüket viszont már nem Londonban, hanem Magyarországon képzelik el. 

„Feri a karrierjét szeretné újraépíteni, én online személyi asszisztensként akarok dolgozni, emellett lakáskiadással foglalkoznék, és úgy tűnik, a festményeim iránt is van érdeklődés” – árulta el Krisztina, aki tehetséges festő és szobrász is”

G.w.M és Kulcsár Edina

Nagyon úgy tűnik, hogy a sztárpár nem áll meg egy közös babánál. G.w.M elárulta, hogy mindig is nagycsaládot szeretett volna, az újabb babaprojekteket pedig a felesége, Kulcsár Edina is támogatja.

Azt beszéltük Márkkal, hogy ha ez a gyerek ilyen tökéletes lett számunkra kívül-belül, akkor jöjjön még bármennyi!

– osztotta meg a háromgyermekes exszépségkirálynő a Story magazinnal, aki már nem vágyódik vissza a munka világába sem. 

„Ennyi gyerekkel már nem esne jól az a hajtás, amit korábban csináltam. A magam tempójában persze továbbra is fogok dolgozni, működtetem a vállalkozásomat, és influenszerkedem, de szerencsés vagyok, mert ez megy otthonról is”

Darnyi Tamás

A négyszeres olimpiai bajnok Darnyi Tamás és szerelme, Pál Rita a második közös gyermeküket várják.

„A hír igaz, valóban babát várunk Tamással, és nagyon boldogok vagyunk, amiért a hároméves kisfiunknak testvére születik. A második kisfiunk tavasszal érkezik majd” – erősítette meg a hírt Pál Rita a Best magazinnak. 

Tornóczky Anita

Nem először fordul elő, hogy egy hazai sztárnak ellopják valamelyik közösségi média fiókját, majd váltságdíjat követelnek azért cserébe, hogy vissza szolgáltassák azt. Ez történt most Tornóczky Anitával is – számolt be a Bors.

„Sziasztok! Az éjjel nem nagyon aludtam, de sikerült visszaszereznem a profilom, amit elloptak és »váltságdíjat« követeltek. Nem, nem én posztolgattam fantasztikus nyereségről és küldtem üzenetet és SENKI NE DŐLJÖN BE a lehetőségnek!” – írta ki a modell, aki végül nem fizetett  a csalóknak, de az oldalát sikeresen visszaszerezte. 

(Borítókép: Hujber Ferenc. Fotó: Velvet)