Mindenki macsónak gondolta, mégis a műsor eddigi egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy feladja.

Október elején rajtolt el a Viasat 3 új társkereső realityje, a Szingli vagy Svindli. A műsor főszereplője Tápai Szabina gyönyörű húga, Tápai Andi, aki igyekszik kiszúrni a kegyeiért küzdő férfiak közül azokat a svindliket, akik csak a fődíjért jöttek és már megtalálták a szerelmet a Szingli vagy svindli forgatása előtt.

A műsor egyik legmeghatározóbb karaktere Szergej volt, aki Andihoz is nagyon közel tudott kerülni és folyamatosan az események középpontjában volt, így nagy meglepetést okozott, hogy bejelentette, feladja a játékot.

Hamar kiderült, hogy Szergej svindler és nagyon belsőséges kapcsolatot ápol barátnőjével, Kiarával és megérezte, hogy párja szomorú.

„A mi kapcsolatunknak egy nagyon fő eleme, hogy mi érezzük egymás lelkének a rezgését, és mi ebben hiszünk. Két napja elkezdtem rosszul érezni magam, de nem azért, mert én nem érzem jól magam, hanem éreztem, hogy Kiarának fájhat már ez. Erős lett volna ő, mert tudja, hogy erősnek kell lenni. Viszont úgy voltam vele, hogy ha neki fáj, akkor osztozni szeretnék az ő fájdalmával” – magyarázta Szergej.

És az meg sokkal többet ér, hogy együtt fáj, vagy együtt örüljünk valaminek, mint bármilyen összeg”

– hangsúlyozta, majd hozzátette, hogy nincs az a pénz, ami miatt hagyná, hogy a másik szenvedjen.

A szerelmesek találkozása olyan megható pillanatokat vitt a stúdióba, hogy nemcsak ők, de több más versenyző és Andi is könnyekben tört ki.

(Borítókép: Tápai Andi. Fotó: Viasat 3)