Hírösszefoglalónkban még: Rubint Réka kisfia 2000 forintot kap egy ötösért, Joe el sem vált, de már eljegyezte Csengét, így érzi magát a válása után L.L. Junior.

Budai Laura

Hosszú idő után ismét megszólalt Azahriah egykori szeretője, akivel a Szolnoki Palacsintafesztiválon kapták rajta a ToiToi WC-ben – szúrta ki a Blikk. Sokan nem nézték jó szemmel, hogy arccal és névvel vállalta a történteket, ezért a mai napig sok bántást kap. Legutóbb egy Instagram-történetben védte meg magát a fiatal lány. 

„Miért baj, ha egy nő jól érzi magát? Nem is értem. Az menőnek számít, ha egy férfi ilyet tesz, de ha egy nő, az miért megvetendő?” – látható az Instagram-sztorijában, amire szinte azonnal jött is a válasz. 

„Mert az!!! Egy fiúnál ez menő dolog, de egy nőnek legyen tartása, ne csináljon ilyet, mert r*banc lesz. Ez van, fogadd el. Ha már ennyire egyenjogúság van, akkor egy férfi miért is nem üthet vissza egy nőnek? Na, ugye ugye” – reagált durván Laura korábbi nyilatkozatára valaki privát üzenetben, amire újabb magyarázat érkezett.

„A fizikai bántalmazás és a szexuális élet nem ugyanaz. (...)

Ha az teszi boldoggá, hogy nyilvánosan szexel, vagy épp az exével szexel, vagy bárkivel, akkor hadd tegye meg!

Ne legyünk már ennyire lenyomva, már nem a 18. században élünk! Egyenjogúság van, helló...” – zárta rövidre a témát Laura.

Rubint Réka

A fitneszes egyik videójában a követők kiszúrták, hogy fia, Zalán rögzíti az eseményeket. A téma kapcsán a Metropol felhívta az edzőt, aki elárulta, hogy gyermeke örömmel segít neki a felvételek elkészültében, ezért cserébe pedig egy kisebb összeget is kap.

„Nagy segítség nekem, ami számomra félórás munka egy videóval, neki 5 perc! Felveszi, mi több, meg is vágja, és sokkal hamarabb kész vele, mint én. Nagyon sokat tanulok tőle! Megállapodtunk, kezet fogtunk rá: Zalán egy kész videó után kap egy kisebb összeget. Nem kell semmilyen nagy fizetésre gondolni, egy ezres jár egy videóért, azt hiszem” – nyilatkozta a lapnak Rubint, aki szerint az sem titok, hogy Zalán, ha témazáróból hoz haza jelest, kétezer forintot kap.

Az ötösért szintén egy ezrest, egy témazáróért pedig a dupláját kapja Zazi, és képzeld: kitűnő a gyerek! Más zsebpénzt nem is kap

– tette hozzá Rubint.

Varga Miklós Joe

A Survivor műsorvezetőjét és szerelmét, Hrovatin Csengét az idei Nyerő Párosban ismerhették meg jobban a nézők. Az Éjjel-nappal Budapest forgatásai megismerkedő pár már el is jegyezték egymást, azonban az esküvőre még adminisztratív okok miatt várni kell. 

„Tavaly jegyeztem el Csengét, de még nem váltam el, így az esküvőnket jövőre tervezzük. Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibészéletem. Mert ez valami más, komolyabb, és nem csak azért, mert érettebb vagyok. És fontos, hogy ne azt mondjam, hogy élettársam, hanem hogy feleségem. Annak súlya, tartalma van”

L.L. Junior

Az énekes és egykori kedvese, Körtvélyessy Kinga peren kívüli megegyezésre jutott, ezzel hosszú idő után lezárulta a jogi csatározás kettejük között a vagyon, valamint a gyerekek elhelyezéséről. Junior a Borsnak nyilatkozott arról, hogyan érzi magát a történtek után. 

„Nehéz még megfogalmazni, hogy hogy vagyok, még ismerkedem a saját érzéseimmel. Nyilván sokkal könnyebb most minden, több energiám van magammal és a dolgaimmal foglalkozni, ami felszabadító érzés. Van bennem szomorúság is persze, hiszen egy tönkrement házasság mindkét fél számára kudarc. Számomra is az. Ugyanakkor biztos vagyok benne – és szerintem Kinga is így gondolja –, hogy mindkettőnk életét meghosszabbítottuk azzal, hogy elengedtük egymást. Az a sok idegeskedés, stressz, ami a házasságunk megromlása és az abból következő válóper okozott, nem egészséges” – nyilatkozta az immár szingli énekes.

(Borítókép: Azahriah a Strand fesztiválon. Fotó: Papajcsik Péter/Index)