Nemrég fedte fel magát a lány, akivel Azahriah megcsalta a barátnőjét a Szolnoki Palacsintafesztiválon május 20-án. Azóta újabb posztot osztott meg a TikTokon, ahol részletesen beszámolt a történtekről.

Máig nem ült el a por Azahriah szexbotránya után, amelyről újabb és újabb információk kerülnek napvilágra. Korábban a Velvet is beszámolt arról, hogy a történtek után a duó életében változások várhatók, azóta pedig a titokzatos lány is felfedte magát, akivel az énekes hátravonult egy légyottra a mobilvécék közé. A fiatalok online beszélgetése is kiszivárgott, most pedig a lány újabb részleteket közölt arról a bizonyos éjszakáról. A TikTok-on közzétett posztra a Ripost figyelt fel.

Én már 5 éve követem Atit, de sosem áskálódtam a maganéletében, így nem is tudtam, hogy van barátnője, ezt megjegyzem. Lényegében egy barátnőmmel mentem, aki nagyon sokáig győzködött, hogy elmenjek, de nem ez a lényeg. Lement a koncert, és a korláthoz álltunk, közben írogatott Desh-nek, hogy jöjjenek oda, de ők meg azt akarták, hogy menjünk mi. Hátramentünk, ott álltak Atival, aki meglátott, megölelt és adott két puszit. Életemben nem találkoztam vele ezelőtt. Már akkor is elég szép állapotban voltak mindketten. Majd bementünk a sátorba, beszélgettünk és közben megkínáltak gin tonikkal, amit elfogadtam. Elég erősre sikeredett, szóval fél liter után beütött.

Emlékszem, kb. két méterrel Ati előtt álltam, aki egyszer csak hirtelen fogta magát, elkapott majd odahúzott maga mellé, és elkezdte simogatni a combom.

Meglepődtem elég rendesen, mondom csóri, tényleg jó sokat ihatott. Utána mondta, hogy megy hátra wc-re, erre Desh is ment utána, utánuk pedig a barátnőm, de én maradtam, mert nem voltam kíváncsi, hogy wc-znek. Majd jött barátnőm, hogy szól az Ati nekem, mert hiányol.

Hátramentem, megölelt, és mondta, hogy minek üldögélek ott egyedül. (...) Majd Ati hátrahívott a wc mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többit meg hát na, tudod jól”

– fejtette ki a szaftos részleteket a fiatal nő.