Manuel végre kártalanította az állatmenhelyet, ahonnan annak idején lopott.

Ahogy korábban mi is megírtuk, az állatmenhely szóvivője, Schneider Kinga megosztott egy Facebook-bejegyzést arról, hogy 2017-ben az akkor 17 éves Manuel és társai ellopták a menhely adománygyűjtő ládáját. Az énekes és két barátja nem állt bíróság elé, hanem egy mediátori eljárásban 50 óra közmunkára, illetve némi pénzösszeg kifizetésére kötelezték őket. Manuel hosszú ideig nem teljesítette a kérést, aminek Schneider Kinga nemrég hangot adott. A Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gábor nem kímélte az énekessé avanzsált fiatalt:

„Azért ez egy irritáló történet. Elloptam egy állatotthon adománydobozából a pénzt…

Nem az az első dolgom, hogy odamegyek, és visszafizetem?

– tette fel a kérdést a rádiós.

Miközben a közönség ezen a „botrányon” csámcsogott, Manuel egy váratlan, de meghökkentő lépésre szánta el magát. Schneider Kinga számolt be arról a megható telefonbeszélgetésről, amit az énekessel folytatott.

Ma felhívott Manuel személyesen, miután meghallgatta a tegnapi Bochkor-interjút. 20 percet beszélgettünk...

Már meg is érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány számlájára az eddig elmaradt kártalanítás összege, megtoldva még segítséggel” – árulta el az állatmenhely szóvivője. Manuel egyelőre mélyen hallgat az esettel kapcsolatban, de az biztos, hogy ez az ügy meglehetősen nagy port kavart.

(Borítókép: Manuel. Fotó: Németh Kata/Index)