Csak 50 millió forintért árulják a legendás magyar énekes nyaralóját a Ráckevei-Duna ág Angyali-szigetén. A szerencsés vevő ráadásul az eredeti, Jimmy által is használt bútorokat is megtarthatja.

Egy rendkívül különleges ingatlan keresi gazdáját az Angyali-szigeten, amely közvetlenül a Ráckevei-Duna partján található, így megközelítése kizárólag csónakkal lehetséges. Az ingatlan teljes kikapcsolódást nyújt, elzárva a város minden zajától és az értékét tovább növeli, hogy a nyaraló egykori tulajdonosa, Zámbó Jimmy volt.

A Nuus szúrta ki az ingatlan.com oldalán az 500 négyzetméteres telken fekvő, két emeletes és 75 négyzetméteres nyaralót, ami egykoron a legendás magyar énekes tulajdonában állt.

A jelenlegi tulajdonosok 49,9 millió forintért árulják a víkendházat, ami semmiségnek tűnhet Palácsik Tímea 1 milliár forintnál is többet érő villájához képest, de a környező ingatlanok árához viszonyítva, így is jóval áron felül van meghirdetve a nyaraló.

Bár a rajongóknak megérheti a pluszköltség, a család mégis annak örülne, ha az új tulajdonos nem csak rajongóként tekintene az épületre, nem szeretnék, hogy Jimmy-emlékmúzeum legyen a helyből.

(Nuus)

(Borítókép: Zámbó Jimmy. Fotó:  Földi Imre/MTI )