Lélegzetelállító panoráma, tágas teres és drága anyagok várják az érdeklődőket Palácsik Tímea eladó, régi otthonában. Hogy Andy Vajna özvegye mennyiért árulja a villát, nem tudni, az azonban ismert, hogy 2020-ban mekkora összeget fizetett érte.

Vajna Tímea megválik hőn szeretett otthonától. A II. kerületi álomotthonra három évvel ezelőtt, 850 millió forintért tett szert, ám úgy döntött, túlad rajta. Ezt az özvegy csütörtökön jelentette be a közösségi oldalán, és rögtön néhány fotót is megosztott az ingatlanról 24 óráig elérhető történetében.

A fotókat ide kattintva tudja megtekinteni.

Mint arról Palácsik Tímea – aki a gyász feldolgozásával nemrég vette vissza korábbi, lánykori nevét – egy külön bejegyzésben megosztotta, a házat magának és leendő családjának vásárolta 2020-ban, ám ideje nagy részét azóta is az Egyesült Államokban tölti, így nem látja értelmét az ingatlant tovább fenntartani. 

Kb. 3-szor aludtam benne 10 napot, szóval teljesen új

– árulta el az egykori Vajna Timi. A házban. egyébként márvánnyal borított tágas terek és elképesztő panoráma várja a leendő lakóját, nem mellesleg a felsőkategóriás bútorok is a modern, minimalista stílusú ház részét képezik. A villa egy óriási kerttel van körülvéve, míg ez emeleten egy körpanorámás üvegerkélyről csodálhatják a kilátást a leendő lakók.

Vajna Tímea többször is nekifutott volt vőlegényével a családalapításnak, sőt a jegyessége felbontása után spermabankban is járt, annyira szeretett volna gyereket. Bár az üzletasszony számára az endometriózisa megnehezíti, hogy teherbe essen, a cél érdekében rengeteg módszert kipróbált, becslések szerint nagyjából 11 millió forintot költött a különböző beavatkozásokra. Egyszer, 2022 karácsonya után még az exbarátjával közösen összejött a baba, ám 7 és félhetes terhesen elvetélt. Későbbi szakításában feltehetően az is közrejátszhatott, hogy a férfival nehezen tudták továbbtenni magukat a veszteségen.

Ahogy arról korábban szintén beszámoltunk, Palácsik Tímea tervei között korábban az szerepelt, hogy leendő családjával kétlaki életet és majd, hogy a gyermeke ismerje a gyökereit, ugyanakkor meglegyen az amerikai állampolgársága is. Ennek érdekében nemcsak Budapesten, hanem az Egyesült Államokban is vásárolt egy ingatlant, méghozzá egy közel 2 milliárd forintot érő, hétszobás luxusvillát Beverly Hills tetején, csaknem két évvel ezelőtt.

(Borítókép: Palácsik Tímea. Fotó: Balogh Zoltán/MTI)