A hét első hírösszefoglalójában összefoglaltuk a celebvilág legfontosabb történéseit.

Berki Renáta

Berki Krisztián halála óta most először tárulkozott ki igazán a celeb özvegye, Berki Mazsi. A kisgyermekes anyuka a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban vallott a házasságuk válságáról. 

„Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak” – vallotta be Berki Renáta.

„Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött. Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki” – mesélte az özvegy, aki arról továbbra sem akart beszélni, hogy pontosan mi okozta a celeb halálát. 

Király Viktor

A jelek szerint az énekes és felesége között ismét szent a béke. Király Viktor és felesége, Anita ugyanis úgy tűnik, hogy együtt nyaralnak Athénban. Anita a legújabb Instagram-posztjában – amely ide kattintva érhető el – egy pohár borral a kezében pózolt a gyönyörű Athénban, a leíráshoz pedig egy titokzatos, csendre intő emotikont csatolt. Király Viktor az egy napig megnézhető Instagram-sztorijában szintén a görög fővárosból jelentkezett – szúrta ki a Blikk.

Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnő nemcsak a követőit, de még saját baráti körét is meglepte, amikor két héttel ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték. Nemrég egy közeli ismerős nyilatkozott a Blikknek a titkos hódolóról. 

„Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden” – mesélte a lapnak Demcsák egyik ismerőse.

„Nemrég együtt töltöttek néhány napot Spanyolországban, szerintem ott kaphatta a gyűrűt. Minket is meglepett az eljegyzés, de az látszik Zsuzsán, hogy nagyon boldog, ki van virulva. Ám – tanulva a múlt hibáiból – most azt tervezi, hogy sem megmutatni nem mutatja meg a párját, sem beszélni nem fog róla soha.

Ő és a férfi is jobbnak látják, ha a kiléte titok marad”

– fogalmazott az informátor.

Gáspár Zsolt

A Farm VIP gazdája nem először segít a bajbajutottakon. Ezúttal meg sem áll Ukrajna magyarlakta térségéig. Noha a háború kitörése óta nem először segít a harcok áldozatainak, de most először lépi át a határt egy teherautónyi adománnyal. 

„Igaz, hogy konkrét harcok nem zajlanak közvetlenül a magyarlakta területeken, de ettől még szenvednek az emberek a háború hatásaitól. Akadozik az élelmiszer-ellátás és ahogy hallom, az energiaellátás sem mindig zökkenőmentes” – nyilatkozta a Borsnak Gáspár Zsolti.

(Borítókép: Berki Mazsi és Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)