Hírösszefoglalónkban még: titokzatos nővel ünnepli születésnapját Molnár Gusztáv, kitálalt Alekoszról a barátnője, Fekete Pákó szürreálisan énekelte el a Himnuszt, Pataki Zita gyerekkorában minden születésnapot a temetőben töltött.

Rácz Géza

A „Magyarország legtúlsúlyosabb tinijeként” népszerűvé vált Rácz Géza azt állítja, hogy rengeteg hölgy áhítozik utána és mostanra már egy pontrendszer szerint értékeli is a nőket.

Minden héten mással vagyok!

– büszkélkedett Géza, akit sokáig Schobert Norbi próbált lefogyasztani. A tinédzser azt is elárulta, hogy milyen pontrendszer szerint értékeli a nőket. 

„Van köztük 9-10-es, de 7 vagy 6 pontos is akad. Annál lejjebb nem adom, mert mindenképpen meg kell húznom valahol a vonalat” – nyilatkozta a Borsnak

Molnár Gusztáv

Noha valójában október 26-án született, mégis manapság már november 10-ét tartja az igazi születésnapjának Molnár Gusztáv, aki ezen a napon ünnepli egyéves józanságának évfordulója. 

„Az igazi születésnapomnak most a november 10-ét tartom, akkor kerültem be ugyanis a rehabilitációs központba. (...) Most az a legnagyobb ajándékom, hogy tudom, hová megyek: épp egy megbeszélésre egy szerep kapcsán, úgy néz ki ugyanis, hogy visszatérek színészként. De az is öröm, hogy elmegyek kungfu edzésre és kimosom a szennyesem. Mert egy éve nem gondoltam, hogy lesz még 37. születésnapom” – mondta Molnár a Blikknek. Azon felül, hogy remélhetőleg hamarosan visszatérhet színészként a Drága örökösök egykori sztárja más öröme is akad az életben: egy titokzatos hölgy társaságában tölti a jeles napot, akiről azonban nem árult el sokat. 

Csak annyit mondhatok, lehet, hogy meglep valaki, aki történetesen egy hölgy

– fogalmazott sejtelmesen a színész.

Nagy Alekosz

Varsányi Réka minden eddiginél nyitottabban mesélt a Nagy Alekosszal való kapcsolatáról, akivel az Ázsia Expressz negyedik évadában szerepelnek együtt.

„Másfél éve ismerjük egymást, és mindig hálás leszek neki, hogy 120 kilósan, megannyi elutasítás után ő nem ítélt meg engem a kinézetem alapján. De akkor lennék boldog, ha eszébe sem jutna mással kezdeni és egy normális párkapcsolatunk lenne. Nagyon ragaszkodom Alekoszhoz, de sok esetben nem értem őt. Én is érzékelem, hogy sokszor bántóan viselkedik velem, vagy bántókat mond, de időközben rájöttem, ő igazából fordítva van bekötve. Sok esetben pont az ellenkezőjét gondolja annak, amit mond. De persze, ettől még rengeteg sérelmem van, amiket a mai napig nem beszéltünk meg” – fejtette ki a Story magazinnak.

Fekete Pákó

Fekete Pákó néhány nappal ezelőtt örömmel tudatta, hogy sikerült letennie az állampolgársági vizsgát. Most, hogy hivatalosan is magyar állampolgár lett az RTL Reggeli című műsorában elénekelte a Himnuszt. 

Pataki Zita

Az időjós bevallotta, miszerint élete egy meghatározó része volt, hogy gyerekkorában minden születésnapját a temetőben töltötte. Szerinte ennek köszönhető, hogy végül egy vidám, életszerető embert vált belőle – számolt be a Blikk

„Az örök jókedvem, a mosolyom, az életszeretetem talán amiatt van, hogy túl hamar találkoztam a halállal, és rájöttem, hogy az élet véges. Élvezni kell, amit ad” – nyilatkozta Pataki Zita a Story magazinnak.

Én mindenszentekkor születtem, és gyerekkorom minden születésnapját a holtak közt, a temetőben töltöttem. Ez azért sok mindent befolyásolt

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)