Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Néhány napja érkezett a hír, miszerint 86 éves korában elhunyt Sir Bobby Charlton, az angol futball egyik legnagyobb legendája. A Manchester United korábbi sztárja, David Beckham személyesen is sokat köszönhet a Vörös ördögök legendájának, ezért érzelmes levélben búcsúzott a közösségi oldalán: „Sir Bobby miatt volt lehetőségem a Manchester Unitedben játszani. Örökké hálás leszek neki, felnéztem rá. Valóságos nemzeti hős volt. A mai nap nem csak a Manchester United és Anglia számára szomorú, hanem a labdarúgásnak és mindennek, amit Sir Bobby képviselt.”
  • Napvilágra került Schobert Lara első énekesi szerzeménye, amely rögtön egy duett. Nyári Kálmánnal közös dalukhoz, a Szerelmi háromszöghöz édesanyja az elsők között gratulált. Rubint Réka bejegyzése ide kattintva olvasható.  
  • Mivel az elmúlt hetekben Azahriah három teltházas Puskás Aréna-koncertje felrobbantotta a netet, így a teltház fogalma szinte összekapcsolódott az óriási népszerűségnek örvendő 21 éves előadó nevével. Erre a hypevonatra ült fel Orbán Viktor is, akinek október 23-ai beszéde alá Azahriah és Desh Rampapapam című számát vágták be. 
@viktor_a_tiktokon Teltház - megint 😉 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #október23 #forradalom #szabadságharc #hősök #Azariah #teltház ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon
  • Megszületett Szabó Erika kisbabája. A népszerű színésznő a közösségi oldalán tett közzé képet az újszülött gyermekről. A fotó ide kattintva látható.
  • Nagyon menő videót tett közzé születésnapja alkalmából a közösségi oldalán Szoboszlai Dominik. A Liverpool magyar középpályása ezzel hálálta meg a rengeteg köszöntést, amit kapott.

(Borítókép: David Beckham. Fotó: Megan Briggs/Getty)