Az utóbbi időben Will Smith és Jada Pinkett Smith házasságától van hangos a sajtó, pontosabban attól, hogy kiderült: már hét éve külön élnek. Mindennek ellenére a színész ma is teljes vállszélességgel a felesége mellett áll. Erről nagyközönség előtt biztosította a családját és a teljes publikumot.

–Mint arról egy korábbi paparazziban röviden mi is beszámoltunk, Will Smith és Jada Pinkett Smith hét éve külön él egymástól, ám ezt a nyilvánosság előtt meglepően jól sikerült titkolniuk. A valóságról végül a feleség számolt be legújabb, október 17-én megjelent memoárjában, a Worthy (Értékes) című kötetben.

Jada Pinkett Smith éppen az új könyvet promotálta egy színpadi beszélgetésen a Maryland állambeli Baltimore-ban, az Enoch Pratt Közkönyvtárban október 18-án. Az előadáson a híresség teljes családja részt vett, beleértve Will Smithet is, aki egy ponton csatlakozott a feleségéhez a színpadon, majd egy viccel indította a beszédét, mielőtt kiöntötte volna a szívét.

@accesshollywood #WillSmith ♬ original sound - Access Hollywood

A szövetségünk egy nyilvános, nyálas kísérlet a feltétel nélküli szerelemre

– fogalmazott Smith, mire a felesége csak bólogatott. A színész ezután egy költői kérdéssel, a következőképpen folytatta a beszédét: „Ott tudsz lenni és szeretni valakit az életed végéig még akkor is, ha nem értesz vele egyet? Senki nincs a Földön – kivéve téged, anya, hiszen soha senki nem állt ki jobban mellettem, mint te –, akivel jobban törődnék, mint Jada. Ő a legjobb barátom az egész világon. Továbbra is mellette leszek és életem végéig támogatni fogom őt. Így van ez, ha valakit örökké szeretsz, bármi is történjen” – karolta át a feleségét Will Smith, aki ezzel a világ tudtára adta, hogy dacára a híreknek, ő nem megy sehova. Bár a pár hét éve külön él, hivatalosan nem váltak el, és nem is tervezik.

Nem Will és Jada Pinkett Smith az egyetlen, akinek a házassága több év után dőlt romba, a köztük történtek pedig egy világot megdöbbentettek. Alábbi összeállításunkban öt olyan válást mutatunk be a hírességek világából, akiknek a válása mindenkit meglepett.

(LADBible)

(Borítókép: Will és Jada Pinkett Smith. Fotó: Getty Images)