Egyesek tárgyakhoz, mások holtakhoz, megint mások azok szelleméhez vonzódnak. Utóbbit spektrofíliának nevezik, és akár erről van szó, akár nem, néhány világszinten ismert és elismert híresség állítja: ők már bújtak ágyba szellemmel. A tapasztalataikat most ön is megismerheti.

Bobby Brown

Bobby Brown a 2016-ban megjelent, Every Little Step: My Story (Minden apró lépés: az én történetem) című könyvében fedte fel természetfeletti szexuális élményét.

Éreztem, hogy rengeteg gonosz sz*rság történt a házban, ahol Thevis (Michael George Thevis egy görög amerikai milliomos pornográfus és elítélt gyilkos volt, aki a Georgia állambeli Atlantában élt – a szerk.) élt. A mai napig úgy vélem, hogy kísértetjárta ház volt. Gyakran láttunk egy fehér nőt sétálni a folyosón. Egy emlékezetes éjjelen az egyik szellem leereszkedett a plafonról és szexelt velem. Miután befejezted a röhögést, hallgasd meg, amit mondok, mert ezt nem csak kitalálom. Ez még jóval azelőtt történt, hogy bármilyen drogot is használtam volna a fű és az alkohol mellett” – hívta fel a figyelmet az énekes, majd a következőképpen folytatta: „A hálószobámban egy hatalmas kör alakú ágy volt, felette tükrözött mennyezettel. Mindig meztelenül aludtam, egy éjjel pedig arra az érzésre eszméltem, hogy egy nő van rajtam. Felnéztem és a tükörben megláttam egy fehér nőt, ahogy szétterpesztett lábakkal fekszik rajtam. Az érzés egy az egyben olyan volt, mint amikor közösülsz valakivel. Konkrétan éreztem benne a péniszemet, meg minden. Nem álom volt. Tuti biztosan ébren voltam, mikor mindez történt. Aztán hirtelenjében eltűnt, otthagyott engem egyszerre izgatottan és rémülten.”

Coco Austin

A 44 éves valóságshow-celeb már 11 éve élt házasságban Ice-T amerika zenésszel, amikor arról mesélt a Huffington Postnak, hogy egy szellem próbált ágyba bújni vele.

„Hiszek a szellemekben, egyszer ugyanis egy nagyon perverzzel volt dolgom. Általában amikor szellemekről gondolkodik az ember, akkor valamilyen sötét, ködös és misztikus helyet képzel maga elé, de én akárhányszor láttam vagy éreztem valamit, az napközben volt, és köd sem támadt semerre. Egy alkalommal a kanapén ücsörögtem és tévét néztem délelőtt 11 óra körül. Hálóinget viseltem, majd egyszer csak úgy éreztem, hogy kúszik fel a ruha a lábamon. Lenéztem és teljesen kikészültem. Visszahúztam és folytattam a tévézést, mígnem újra ugyanazt éreztem. Ekkor már a mozdulatot is láttam, ahogy felfele húzódik, majd egy férfi leheletét éreztem a fülemen. A szelleme aztán Albuquerque-től egészen Arizonáig követett, de New Yorkba már nem jött utánam.”

Anna Nicole Smith

Anna Nicole Smith a valaha volt legperverzebb szexuális élményeként írta le a légyottját egy szellemmel 2004 júliusában.

„Egy szellem kúszott fel a lábamon és szexelni kezdett velem még réges régen, egy texasi lakásban. Akkor azt gondoltam, a barátom az, de reggel, amikor felkeltem, láttam, hogy senki sincs mellettem. Egy elveszett lélek volt. Ez az egész nagyon megrémített, de aztán úgy voltam vele, hogy nem bántott, csak egy elképesztő szexuális élményben részesített, szóval nem volt vele problémám” – magyarázta a Playboy-modell, aki az interjúban egy kérdésre felelve leszögezte: nem álom volt.

Minden éjjel megtörtént.

Egy alkalommal majdnem világosban, amikor a párom dolgozni indult. Arra az érzésre keltem, hogy kúszik felfelé a lábamon és ekkor megláttam. Egyből elmondtam a pasimnak is, de nem hitt nekem. Persze, hogy nem hitt, férfiak...” – sóhajtott.

Natasha Blasick

A Paranormal Activity 2 sztárja állítja, ő nemcsak egy, hanem két szellemmel is szexelt. Az élményeit szkeptikusan fogadó férje sokáig azzal heccelte őt, hogy megcsalja Casperrel.

„Egyedül voltam otthon. Az ágyon feküdtem, aztán éreztem, hogy valaki belép a szobába, de senkit sem láttam. Éreztem, hogy valaki hozzám ér, valamilyen kezek az akaratom ellenére lenyomtak és egy test nehezedett rám. Bár nem láttam senkit, éreztem a nyomást, az energiát, ahogy különféle helyeken eláraszt a melegség. Először nagyon összezavarodtam, aztán úgy döntöttem, hogy elengedem magam. Végül nagyon, nagyon kellemes volt, igazán élveztem” – árulta egy 2014-es tévéinterjúban a színésznő. Hozzátette: gyerekként mindig is tudni akarta, hogy van-e valami a mi világunkon túl.

Ezek az élmények jó néhány kérdésemre választ adtak.

Dan Aykroyd 

Dan Aykroyd, a Szellemírtók 71 éves sztárja 2013-ban vallott arról, hogy korábban egy férfi szellemmel ölelkezett. 

„Több tapasztalatom is volt szellemekkel. Láttam tárgyakat mozogni a konyhapulton és ajtókat maguktól nyitódni és csukódni. A személyzet is közvetlen kapcsolatba került velük, valaki megérintette őket, majd amikor megfordultak, senki sem volt mögöttük. Valaki egyszer az ágyamba is bekúszott mellém. Én ekkor arra gondoltam, hogy csak átfordulok és mellé bújok” – írta le az élményt a színész, mire az újságíró csak annyit kérdezett: 

Kiskiflibe vágtál egy szellemet?

„Igen. Talán a srác meleg volt és egy kicsit mókázni akart. Meg lennék lepve, ha egyébként az esete lennék, de ha halott vagy, az van, amit kapsz.”

Kesha

A legismertebb történet az amerikai énekesnőé, Kesháé. Az ő természetfeletti intim együttlététől korábban szerte a világon hangos volt a sajtó, mi többek között ebben a cikkünkben számoltunk be róla.

A 36 éves popsztár először 2012-ben, a KIIS-FM egy műsorában árulta el, hogy a legkülönlegesebb intim együttlétet egy túlvilági entitással élte át. Később a Conan című televíziós beszélgetős műsorban vallott a paranormális élményről.

„Nem tudom a nevét, de a házamban volt. Ott volt és simogatni kezdett” – mesélte Kesha, majd a műsorvezető, Conan O’Brien karján szemléltette az érzést, amit átélt. „Nagyon szexis pillanat volt, de nem kimondott szexuális élmény” – tisztázta.

Lucy Liu

A lista egyik meglepőbb szereplője Lucy Liu, akiről azt hinnénk, hogy mindig két lábbal áll a földön. A legtöbbünk emlékezetében Charlie angyalaként élt eddig, de a következő, „kanos szellemről” szóló történettel örökre az emlékezetünkbe vési a nevét.

„Éppen szundikáltam, amikor valamilyen entitás lejött, isten tudja, honnan és szeretkezett velem.

Maga volt az áttetsző gyönyör!

Mindent éreztem, aztán egyszer csak tovaszállt” – fejtette ki az 54 éves színésznő még egy 1999-es interjú során. Később azt nyilatkozta, hogy az egykori szellemi szeretője most őrangyalként vigyáz rá.

(NewYorkPost)

(Borítókép: Lucy Liu és Bobby Brown. Fotó: Getty Images)