Olvassa el a hét utolsó hírösszefoglalóját!

Berki Mazsi

Hatalmas port kavart, amikor 2021 novemberében Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi 1490 Ft-ot kért azért, hogy az érdeklődők élőben követhessék, amint a feleség megszüli első közös gyermeküket. A kamera és a nézők minden pillanatot láthattak: a kismama felkészítését a császármetszésre, ahogy tesztelik rajta az érzéstelenítő hatását, majd az operációt is. Korábban már beszámoltunk Berki Mazsi vallomásáról, miszerint néhai férje megcsalta őt, most pedig az is kiderült, hogy a szülést sem élőben közvetítették. 

„Inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk.

Egyébként nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen.

Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás” – árulta el Hajdú Péter műsorában.

Amennyiben igaz, hogy a világ 50 országából 195 ezren voltak kíváncsiak a pillanatra, akkor Berkiék a közvetítésen majdnem 300 millió forintot kerestek.

A megkárosított előfizetőknek azonban rossz hír, hogy ennek jogi értelemben már semmi jelentősége sincsen, hiszen a szabálysértésnek minősülő tett elévülési ideje mindössze hat hónap.

Pindroch Csaba

Napok óta nem találták a Jászai Mari-díjas színművész, Pindroch Csaba sógorát. A Blikk azóta kiderítette, hogy a színész sógorát nem sikerült élve megtalálni. 

Ördög Nóra

2024-ben Ördög Nóra műsorvezetésével Magyarországra érkezik a Next Topmodel Hungary. Az USA-ban 24 évadot megélt tehetségkutató valóságshow versenyzőinek fotózásokon is divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket a szakmára. A műsor ítészei igazi nagyágyúk: Axente Vanessa, magyar modell, Tomán Szabina üzletasszony, Tombor Zoltán, világhírű divatfotós, valamint Merő Péter divattervező, akinek ruháit már a legnagyobb világsztárok is viselték. 

Nyerő Páros

A csütörtöki adásban a döntőbe jutás volt a tét. Vastag Csaba és a felesége, Domján Evelin Curtis és párja, Judy, Boráros Gábor és a kedvese, illetve Voksán Virág és a férje, Laci versenyzett egymással. A végső szavazáson Virágot és Lacit szavazták ki, akik szövetséges híján nem is reméltek más eredményt. A szavazás után a döntőbe jutó párok koccintottak arra, hogy kiejtették vetélytársaikat. 

(Borítókép: Berki Mazsi és Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)