A Los Angeles-i orvosszakértők szerint még további, részletes vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy megállapítsák mi okozta a híres színész halálát.

Még mindig sok kérdés övezi a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perrynek a halálát. Jelenleg a jegyzőkönyvekben a „deferred” („elhalasztva” vagy „halasztott”) kifejezés áll a halál okánál, ami azt jelenti, hogy a boncolás során nem sikerült megállapítani a halál pontos okát, így további vizsgálatokra van szükség.

A CNN információi szerint mivel a boncolásból nem derült ki, hogy miért hunyt el a színész, így a hatósági szerveknek meg kell várniuk a toxikológiai eredményeket, így elképzelhető, hogy még hetekig nem fogunk választ kapni arra, hogy mi okozta Matthew Perry halálát.

Az 54 éves színész, aki Chandler Bing karakterébe bújva lett igazán híres szombaton hunyt el Los Angeles-i otthonában, ahol a jakuzzijában találtak rá.

A rendőrség egyelőre nem feltételezi az idegenkezűséget és a jelenlegi információk szerint drogokkal kapcsolatos ügy sem merült fel.

„Matthew rengeteg örömet hozott a világnak színészként, illetve barátként is. Megszakad a szívünk szeretett fiunk és testvérünk tragikus elvesztése miatt” – olvasható a színész családjának közleményében.

A Mirror magazin megszerezte a segélyhívás felvételét, amit a színész holttestét megtaláló asszisztens indított. A 16 másodperces felvételből kiderül, hogy az alkalmazott fulladás miatt kért segítséget, ez azonban nem számít döntő bizonyítéknak a halál okát illetően.

(CNN)

(Borítókép: Matthew Perry. Fotó: GettyImages)