Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Bud Spencer október 31-én ünnepelte volna 94. születésnapját, ennek alkalmából jó barátja és filmes partnere, Terence Hill is posztolt az Instagram-oldalára. A fotó egyik felén Spencer látható a Kincs, ami nincs című filmből, amikor barátja éppen kereket oldott mellőle. Ugyanezt a pillanatot örökítette meg az olasz filmsztár, csak ezúttal ő szerepel a fotón. 
  • Szandi egy 2014-es videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen immár felnőtt lányával, Blankával énekel a színpadon. Az édesanya lánya névnapjának alkalmából osztotta meg a videót. A követők természetesen imádták a megható felvételt.
  • Bódy Sylvi nemrég Dunaszerdahelyre kapott meghívást, ahol egy nagyszabású divatbemutatón kellett a kifutóra vonulnia. A modell 42 évesen is bomba formában van. 
  • Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Liverpool FC szélsőjének, Luis Díaznak elrabolták az édesapját, aki még mindig nem került elő. Többek között Szoboszlai Dominik is támogatásáról biztosította csapattársát az Instagram-oldalán. 
  • Gyönyörű családi fotót posztolt Vasvári Vivien. Az immáron háromgyermekes édesanya valósággal ragyog, le sem tagadhatná, hogy mennyire boldog attól, hogy gyermekei, a 9 éves Ariana és az 5 éves Edward kapott egy kistesót.

(Borítókép: Terenc Hill és Bud Spencer utolsó közös filmjük, a Bunyó karácsonyig forgatásán. Fotó: Mondadori Portfolio/Getty)