Kajdi Csaba szomorú hírt osztott meg a közösségi oldalán. Mint azt egy szívhez szóló posztban közölte, elpusztult imádott kiskutyája, Sanyika.

A Velvet még áprilisban írt arról, hogy májrákot diagnosztizáltak Kajdi Csaba kis kedvencénél, Sanyikánál. A modellügynök akkor még remélte, hogy kutyáját meg lehet műteni, ám hamar kiderült, hogy az operációra nincs lehetőség. Ettől függetlenül mindenki bízott benne, hogy Sanyika a daganattal a testében is még a gazdájával lehet pár évig, ám Kajdi egy ma közzétett Instagram-posztjában azt közölte, hogy imádott kedvence péntek reggel az örök vadászmezőkre távozott.

„Drága követő rajongó, ez egy nagyon nehéz pillanat, amit megosztok veletek! A mi drága Sanyikánk ma reggel örökre elaludt! Hálásak vagyunk dr. Lakatos Bélának, hogy adott még nekünk néhány hónapot, miután diagnosztizálták nála a májdaganatot! Őrizzétek meg szívetekben ilyen vidámnak a mi Pipihusinkat! Most pár napra elcsendesedünk és gyászolunk! A szavak elfogytak, csak egy szívet küldj!” – írta Kajdi Csaba, aki egy imádnivaló videóval emlékezett meg Sanyikáról.

(Borítókép: Kajdi Csaba. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)