Nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi a Dancing with the Stars szombat esti adásának nézői. A versenyzők a Disney 100. évfordulójára reflektálva különböző mesehősök szerepébe bújva léptek parkettre, A Szépség és Szörnyeteg című rajzfilmből ismert szerelmes dallamokra előadott produkció végén pedig úgy tűnt, Krausz Gábor és Mikes Anna egy csókkal koronázta meg az előadását.

Krausz Gábor nehéz időszakon van túl, Tóth Gabival való válása és a költözés rengeteg terhet rótt a sztárséfre. Ebből kifolyólag a TV2 Dancing with the Stars című műsorában való szereplés üde színfoltot jelent az életében, ezt pedig a rajongói is rendre észreveszik. Sokak szerint Krausz teljesen kivirult, amióta Mikes Anna oldalán hétről hétre a képernyőn bizonyít, egyesek pedig úgy pletykálják, a táncos és a séf a mindennapokban is közel került egymáshoz. Ezt az állítást ugyan egyikőjük sem erősítette meg, a szombat esti produkciójuk végén azonban úgy tűnt, egy csókkal koronázták meg a fellépésüket.

Annyira finom volt, annyira puha volt

– mondta a táncról Mikes Anna, aki szerint Krausz Gáborral sikerült visszaadniuk a tánc üzenetét. Mint arra rámutatott, ennyire szépen soha nem táncolták még le a koreográfiát, amelynek a végét az est házigazdája, Stohl András sem hagyta szó nélkül.

„A táncba belefér-e vagy stílusidegen, hogy egy musicalhez vagy színdarabhoz hasonlóan ilyenkor csók a vége? A versenytáncban előfordulhat, hogy csók van?” – tette fel a kérdést a műsorvezető, mire Mikes Anna elmondta, hogy nem jellemző, ugyanakkor a Krausszal való tánc egy gyönyörű pózban végződött.

A nézőkre bízzuk, hogy milyen az ő fantáziájuk

– fogalmazott a táncosnő. Krausz Gábor erre sejtelmesen és egyben ironikusan csak úgy reagált:

... és mivel én versenytáncos vagyok...

Krausz Gábor és Mikes Anna produkcióját a zsűri 26 ponttal értékelte. A sztárséf ma reggel egy szívhez szóló Instagram-posztban mondott köszönetet a partnerének, a bejegyzéshez pedig egy, a kérdéses pillanatról készült fotót posztolt. A felvételen szorosan ölelik egymást.

„Minden kisfiú arról álmodik, hogy herceg lehessen. Tegnap este Mikes Anna valóra váltotta az én gyermeki álmomat. Szerintem nagyon szép adás volt és köszönjük a rengeteg üzenetet, szavazatot, nagyon hálásak vagyunk, reméljük ti is jól éreztétek magatokat. Nem állunk meg, mert legközelebb már két táncunk lesz és mi már indulunk is a táncterembe, szurkoljatok nekünk” – írta a fotóhoz.

Számukra véget ért a műsor

A Dancing with the Stars negyedik élő adásának a végén Szabó András Csuti és partnere, Tóth Katica búcsúzott a produkciótól. A veszélyzónába rajtuk kívül Király Linda és Suti András, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid került. A zsűri utóbbi párost mentette meg, a közönség pedig Király Lindáékra adott le a több szavazatot. Csuti és Katica végül könnyek között távoztak a színpadról.

(Borítókép: Krausz Gábor és Mikes Anna. Fotó: TV2)