Tóth Gabi ma este egy táncos produkcióban lép fel új szerelmével a Sztárban Sztár leszek! műsorában. Az énekesnő előzetesen igencsak szenvedélyes fotókat mutatott a táncról.

Rendhagyó műsorral jelentkezik november 5-én este a Sztárban Sztár leszek!. Ez alkalommal nemcsak a versenyzők, de Tóth Gabi is színpadra lép, hogy előadja új, Átkozott nyár című dalát. Az éneklésen felül egy táncos produkciót is bemutat új szerelmével, a profi táncos Papp Máté Bencével. Tóth Gabi előzetesen megosztott néhány fotót a táncról, a felvételek pedig arról tanúskodnak, hogy igencsak szenvedélyes pillanatoknak lehetünk majd tanúi. A levegő csak úgy izzik a két szerelmes között.

„Ma este 20:00-tól Sztárban Sztár Leszek! A versenyzőim is és mi is nagyon készülünk, hogy átadhassuk a valóságot, érzéseket, szeretetet a táncon és zenén keresztül” – írta az Instagram-on közzétett fotók mellé Tóth Gabi.

Tiszta vizet öntött a pohárba

Mint ismert, Tóth Gabi és Krausz Gábor idén augusztusban jelentették be, hogy elválnak útjaik. Ezzel szinte egy időben arra is fény derült, hogy az énekesnő viszonyba kezdett a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével, aki rövid időn belül beköltözött az egykori sztárpár közös, szentendrei otthonába. A kapcsolatuk miatt Tóth rengeteg támadást kapott az utóbbi időben, ám rendre egyikre sem reagált, illetve Krausz Gábor sem szólalt meg a válással kapcsolatban. Az énekesnő nemrég a Tények Plusz egy 8 perc hosszú riportjában öntött tiszta vizet a pohárba.

„Úgy ítélkeznek az emberek, hogy nem látták, hogy milyen küzdelmeink voltak azért, hogy ezt megmenthessük. Sajnos a kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen, ha van gyerek, ha nincs gyerek, mert egy életünk van és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van most így, minthogyha mi kapcsolatban maradtunk volna" – kezdte Tóth Gabi a riport elején. Hozzátette: nem alázott meg senkit, volt férjével máig jóban vannak és tisztességesen megbeszélték a dolgaikat. A kislányukat közösen nevelik.

„Nem tartozik mindenkire az, hogy mi van a négy fal között, az csak arra a két emberre tartozik, akivel ez történik. [...] Mindenhez két ember kell. Mi mindent megtettünk azért, hogy ez a házasság működjön” – árulta el az énekesnő, aki Krausz Gáborral egy teljes évig küzdött azért, hogy Hannaróza érdekében helyre tudják hozni a házaságukat. „Egyetlen egy dolog számít nekem, hogy amikor a Hanni majd nagy lesz, akkor érezze a szeretetünket akkor is, ha nem vagyunk együtt."

Tóth Gabi az interjúban leszögezte, hogy nagyon jó édesapának tartja az exférjét, aki nagyon szereti a lányát. Hannaróza bár nála van, minden héten megy Krausz Gáborhoz, így apa és lánya rengeteg időt tölt együtt. A Sztárban Sztár leszek! ma esti adásában előadott új dalában Tóth az elmúlt időszak nehézségeit énekli meg, egyben üzenni akar vele azoknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak.

„Azoknak üzenek, akik úgy érzik, hogy nincs remény, akik azt érzik, hogy nem lehet ebből kijönni. Én is éreztem ezt, de ki lehet jönni. És úgy jövünk ki belőle, hogy örökké büszkék leszünk magunkra, mert olyan erőt kapunk általa, amit senki nem vehet el tőlünk” – hívta fel a figyelmet az énekesnő, aki ezt követően új szerelméről is vallott a kamerák előtt. 

Olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik és minden embernek jár.

Nagyon stabil hátországom van és egy szellemi partnerem, egy olyan kapcsolódás, amit senki nem lát és én ezért nagyon hálás vagyok.”

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)