Előző héten Krausz Gábor és Mikes Anna között, most pedig Stohl András és Király Linda között csattant el egy puszi a Dancing with the Stars műsorában.

Mint ahogy arról a Velvet is beszámolt előző héten nem mindennapi jelenetnek lehettek tanúi a Dancing with the Stars szombat esti adásának nézői. A versenyzők a Disney 100. évfordulójára reflektálva különböző mesehősök szerepébe bújva léptek parkettre, A Szépség és Szörnyeteg című rajzfilmből ismert szerelmes dallamokra előadott produkció végén pedig úgy tűnt, Krausz Gábor és Mikes Anna egy csókkal koronázta meg az előadását.

A verseny ötödik élő adásában retro party volt. Krausz Gábor és Mikes Anna a tánc után ismét puszilkodtak és ölelkeztek, azonban nem ők okozták az este meglepetését.

A sztárséfet és táncostársát Király Linda és partnere Suti András követte a színpadon, akik összesen 22 pontot kaptak a zsűritől, Juronics Tamás és Szente Vajk 7-7, míg Ördög Nóra 8 pontot adott a produkciójukra. A tánc után a páros visszatért a páholyba, ahol Király Linda, hogy vannak hölgyek, akik mostanában megállítják és elmondják neki, hogy miatta mernek már ők is táncolni.

Erőt adok nekik, hogy ők is elkezdjenek táncolni”

– fogalmazott az énekesnő.

Stohl Andárs erre a kijelentésre váratlanul megpuszilta Király Lindát:

Az adás végén aztán a veszélyzónába Király Linda és Suti András, Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Hunyadi Donatella és Bődi Dénes kerültek. A zsűri nem tudott dönteni, hogy kinek kell hazamennie, így végül a nézők döntése alapján a műsorból távozott Király Linda és Suti András.

(Borítókép: Stohl András. Fotó: Kaszás Tamás/Index)