Intim titkok, furcsa szokások, kéretlen elszólások: a világsztárok számos olyan információt és gondolatot megosztanak a nagyérdeművel, amelyekre sokan egyáltalán nem kíváncsiak, sőt nem egy esetben még a legnagyobb rajongók is megbotránkoznak rajtuk. Prűdség vagy valós elvárás a hírességekkel szemben, hogy időnként inkább csendbe burkolózzanak? Cikkünkben öt olyan sztárt mutatunk, akikkel kapcsolatban felmerülhet ez a kérdés, a választ azonban döntse el ön!

5. Charlie Puth

Teljesen megrészegülök attól, ha meztelen lehetek. Imádok meztelen lenni

– fogalmazott egy vodcast műsorban a 31 éves Charlie Puth, aki már egy olyan korban nőtt fel, amikor divattá vált az életünk minden egyes mozzanatának megosztása. Ebből adódóan nem véletlen, hogy sok esetben olyan dolgokról is nyíltan beszél, amelyekre nem feltétlenül kíváncsiak az emberek. A leginkább talán akkor verte ki a biztosítékot sokaknál, amikor kifejtette, hogy az intim helyzetek közben nem szeret zenét hallgatni. Ellenben ha egyedül „játszadozik”, kifejezetten igényli a muzsikaszót.

„Én egy hihetetlenül szexuális személyiség vagyok. Ez egyfajta játék a számomra. Úgy vagyok vele, mit veszíthetnék ezen a ponton?” – fogalmazott korábban az énekes, aki annak ellenére, hogy a csendes együttléteket szereti, egy alkalommal szex közben rögzítőre vette a fejében lüktető ritmust egy új számhoz. 

Megihletett a mozgásunk ritmusa, a hang, amit a tempó generált.

Chrissy Teigen és John Legend

Minél többet mutattak a házasságukból a közösségi médiában az évek során, a rajongók annál kevesebbet akartak látni. Teigen például sosem csinált titkot abból, hogy a férjével szeretnek olyan helyeken huncotkodni, amelyek rendeltetésük szerint közel sem arra valók.

„Az egyik legőrületesebb szexuális kalandunk az volt, amikor Thaiföldre utaztunk a szüleimhez és a repülőn egy takaró alatt voltunk...” – árulta el korábban a pár, amelynek tagjai többek között a Demokrata Párti Nemzeti Konvención is egymásnak estek a vécében 2008-ban. Azt is a világ tudtára adták, hogy egyetlen pózban nem szeretik csinálni, az pedig a kutyapóz.

Gwyneth Paltrow

Inkább szívnék kokaint minthogy konzerv sajtot egyek

– hangzik az Oscar-díjas színésznő egyik kultikussá vált mondata. Gwyneth Paltrownak rengeteg olyan aranyköpése volt már, amelyekkel akarva-akaratlanul megsértette a kevésbé jómódban élő embereket. „Inkább meghalnék minthogy hagynám, hogy a gyerekeim bögrés levest egyenek” – mondta egy főzőműsorban való szereplése alatt. A megnyilvánulásai sokakat arra engednek következtetni, hogy ő tipikusan az a fajta gazdag személy, aki egy alkalmat sem hagy ki, hogy emlékeztessen rá másokat: ők alábbvalók nála. Mindezt pedig széles mosollyal az arcán teszi.

„Mondhatsz valami nagyon vérlázítót, vagy olyat is, ami nem az, de valaki úgyis ki fogja forgatni a szavaidat. Én vagyok, aki vagyok.

Nem tettethetem, hogy olyan ember vagyok, aki évi 25 ezer dollárt keres.”

Dax Shepard és Kristen Bell

A színészetből élő házaspár gyakran veri ki a biztosítékot a rajongóknál, ugyanis kendőzetlen őszinteséggel beszélnek minden olyan intim dologról, amelyek nem feltétlenül tartoznak kívülállókra. Kristen Bell például egy alkalommal kifejtette, hogy a férje úgy gyógyította ki őt az emlőgyulladásból, hogy kiszívta a kebleit.

A részleteket a nézők képzeletére bízom

– fogalmazott egy Drew Berrymore-nak adott videóinterjúban Shepard, aki egy alkalommal azt is elamagyarázta, hogy miért esett át vaszektómián.

„Egy igazi kanos kutya, de a szülők előtt csak úgy fogalmazunk, hogy szabad szellem” – mondta férjéről Kristen Bell, aki azt is kifejtette, mennyire frusztrálja, hogy sokan szó szerint vesznek mindent, amit mondanak, holott sok esetben csak viccelnek. Ezzel többek között arra utalt, hogy egy időben elterjed a pletyka, miszerint swinger klubokba járnak. Ez a híresztelés azonban valóban nem több puszta pletykánál, még akkor sem, ha Dax Shepard sokszor azzal viccelődik a partikra és podcast-beszélgetésekre meghívott vendégekkel, hogy nyugodtan hagyják náluk a kulcsaikat.

Will és Jada Pinkett Smith

Will és Jada Pinkett Smith még 1994-ben kezdett randevúzni egymással, majd 1997-ben házasodtak össze. Éveken át Hollywood egyik álompárjának tartották őket, mígnem Jada bevallotta, hogy egy alkalommal összegabalyodott August Alsina énekessel és a férjével hármasban. Ezután nem sokkal nyíltan vállalták, hogy nyitott kapcsolatban élnek. Bár a 2022-es Oscar-gálán történteket követően – amikor Will Smith a színpadra sétálva bemosott egyet a neje betegségén viccelődő Chris Rocknak – sokan úgy hitték, hogy a pár egy időre háttérbe vonul, Jada az idei évben igencsak felborzolta a kedélyeket az október 17-én megjelenő Worthy című memoárjával.

A könyvben többek között bevallotta, hogy ő és férje már 2016 óta külön él egymástól.

„Az Oscar-on történtek ugyanakkor újra közelebb hoztak minket, így most keményen dolgozunk azon, hogy rendbe hozzuk a házasságunkat” – nyilatkozta a kötet megjelenésekor Jada Pinkett Smith, akinek a könyvbemutatóján Will Smith is megszólalt, biztosítva a feleségét arról, hogy továbbra is ott lesz neki, és támogatni fogja őt élete végéig.

Hivatalosan is túl sokat tudunk Will és Jada Pinkett Smithről, de mi kérdeztük

– írta korábban a Vogue-ban Raven Smith újságíró.

(Borítókép: Dax Shepard és Kristen Bell. Fotó: Getty Images)