Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Jennifer Aniston sokáig hallgatott Matthew Perry halála után, ugyanis nagyon nehéz volt számára feldolgozni a traumát. Most az Instagram-oldalán jelentkezett egy hosszú búcsúlevéllel. A színésznő felidézte, hogy az elmúlt hetekben átnézte az üzeneteket, amiket Perryvel váltott, és rátalált egy igazán különlegesre. Perry egy közös képpel a következő beszélgetést indította el: „Az, hogy megnevettetlek téged, bearanyozza a napomat” – írta a színész. 
  • Kapócs Zsóka elhatározta, hogy végleg leteszi a cigarettát, egy 30 éves rossz szokásának vetve most véget. Három héttel a döntés után az Instagram-oldalán jelentkezett be, hogyan bírja cigi nélkül.
  • Az RTL-en futó Sztárbox múlt hétvégi adásában Tolvai Reni legújabb szerzeményével, a Bántasszal konferálták fel a főmérkőzést. Az énekesnő egy vadító, fekete bőrruhában adta  elő legújabb dalát, amelyről egy fotót is megosztott az Instagram-oldalán.
  • Zámbó Krisztián posztolt egy fotót édesanyjáról, akinek közel a hetvenhez is irigylésre méltó az alakja. Zámbó Jimmy első felesége 68 felett is gyönyörű!

(Borítókép: Jennifer Aniston és Matthew Perry. Fotó: Sam Levi/Getty)