A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Bruce Willist először láthatjuk friss fotón azóta, hogy aggasztó részletek derültek ki a betegségéről. Szeptemberben láthattunk utoljára friss képet a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről: most felesége, Emma Heming osztott meg egy olyan fotót, amelyen a 68 éves színész is szerepel a családja körében. 
  • Curtis megosztott a közösségi oldalán egy újabb imádni való közös képet kisfiával, aki a kommentelők szerint nagyon gyorsan nő, és már nagyon hasonlít az édesapjára.
  • Young G Béci már több ízben is járt a Niagara vízesésnél, ám a legutóbbi alkalom különleges volt számára, ugyanis a családjával közösen csodálhatta meg a gyönyörű természeti kincset. Az élményről az Instagram-oldalán számolt be.
  • Jákob Zoltán a TikTok-oldalán mutatta meg a követőinek a legújabb Ferrariját. A Nagy Ő egy Ferrari Purosangue típusú SUV-t rendelt magának, amelyet két hét múlva már birtokba is vehet.
@jakob.zoli Megérkezett🤩🏎️🤩 A világ leggyorsabb SUV-ja: Ferrari Purosangue #ferraripurosangue #ferrari ♬ eredeti hang - 🎶Zoller Zsolt🎶
  • Tolvai Renáta kivételesen nem dekoltázst, hanem új külsőt villantott. Az énekesnő ugyanis egy teljesen új frizurával jelentkezett, az Instagramjára feltöltött videóján jól látszik, hogy színe mellett a haja fazonját is megváltoztatta.
  • Az Instagram-oldalán jelentette be Paris Hilton, hogy életet adott második gyermekének. Az Instára feltöltött fotón egy rózsaszín babaruha látható, amely egyben leleplezte a Hilton család új tagjának nevét is: London.

(Borítókép: Bruce Willis. Fotó: Dia Dipasupil/Getty)