Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb hazai hírességek.
  • Dallos Bogi és Puskás Peti is közéttette a videót, amelyen együtt mutatták meg a nemrég született kisbabájuk birodalmát. A babaszoba nagyon meghitt, világos és tágas, ráadásul figyeltek rá, hogy főként hazai gyártók termékeivel bútorozzák be.
  • Nemrég derült ki, hogy Nagy Alexandra a Wellhello exbillentyűsével, Wagner Emillel alkot egy párt. A szerelmesek az idei Glamour-gálán mutatkoztak először nyilvánosan. A Barátok közt egykori színésznője a napokban ünnepelte a negyvenedik születésnapját szerelmével, a romantikus vacsoráról pedig egy közös képet is megosztottak. 
  • Schumacher Vanda nemrég esett ki az Árulók című műsorból, ám úgy tűnik, hogy nem nagyon tört össze: egy sokat mutató fehér estélyiben osztott meg magáról egy fotót. A kép egyébként a Creator Awards gálán készült, amelyen első ízben részesülhettek szakmai elismerésben a hazai influenszerek.
  • Borbély Alexandra és Nagy Ervin két napra elvonultak, hogy egy kicsit négyesben kapcsolódjanak ki. Az utazásról a színésznő egy Instagram-bejegyzést is közzétett, amelyben többek között azt is lencsevégre kapták, amint két kislányuk először lát havazást. A bejegyzés ide kattintva látható.
  • Ördög Nóra és Nánási Pál minden évben készül valami különlegessel karácsonyra. Elég csak az immár rendhagyó karácsonyi dalaikra gondolni. De a karácsonyi fotó sem maradhat el! „Ezzel a kedves kis karácsonyi képpel szeretnénk jelezni, hogy egy hónap múlva ilyenkor már szenteste. A visszaszámlálás elindult!” – írták a közös családi oldalukon.
  • Köztudott, hogy Rubint Réka és Schobert Norbi és Rácz Jenőnek szurkolt az Istenes Bence elleni mérkőzésén. A fitneszedző a sztárséf győzelme után a közösségi oldalára posztolt, amire reagált Csobot Adél is, aki megvédte a párját. „Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! Van igazság...” – írta a fitneszedző, akinek a fiát, Schobert Norbikát néhány hete legyőzte Istenes Bence. „Hát, minden van, csak igazság nem” – kontrázott rá Adél a kommentszekcióban. 

(Borítókép: Ördög Nóra és Nánási Pál a családjával. Fotó: Szollár Zsófi/Index)