Hírösszefoglalónkban még: Csobot Adél újra a TV2-nél tűnik majd fel, Puzsért Róbert kivesézte Tóth Gabit.

Schobert Norbi

Korábban mi is beszámoltunk a Rácz Jenő és Istenes Bence között kialakult konfliktusról. A műsorvezető az eset után bocsánatot kért, és mint mondta, szerinte az odaszólogatás a boksz velejárója, azt ugyanakkor bánja, hogy – bár nem szándékosan – a meccs előtti napokban megsértette Jenőt. Úgy tűnik, hogy nemcsak a sztárséf, hanem Schobert Norbi sem feledkezett meg az esetről, aki a veresége után még oda is szúrt Istenesnek. 

„Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying-díjat még nyerhet!” – írta Schobert, akitől különösen érdekes az effajta számonkérés, ugyanis több ízben sértette meg emberek százezreit a különböző beszolásaival.

Csobot Adél

Nagy bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András a Dancing with the Stars tegnapi adásának végén: a döntőben az előző évadok győztesei is parkettre lépnek, így Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél is ropni fog egyet. Istenes Bence párja így tehát egy műsor erejéig visszatér a TV2-re, miközben jelenleg az RTL Sztárbox című műsorának a háziasszonya.

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert a Spirit FM-en elemezte Tóth Gabi új dalának szövegét, ahogy azt már tőle megszokhattuk, most sem finomkodott.

„Itt sem a Tóth Gabi magánéletét kérjük számon, hanem azt az identitáshazugságot, amibe ez nem kéne, hogy beleférjen. Vagy ez, vagy az. Demonstrálja ő a keresztény anyaságot meg a keresztény feleség erkölcsi státuszát a magyarságnak. Teljesen rendben van, de akkor éljen annak megfelelően vagy ne demonstrálja, és senki nem fogja számonkérni rajta azt” – szúrta ki a Nuus Puzsér véleményét. 

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)