Szerdai Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb hazai hírességek.

Virág üzenete egyértelműen mutatja, hogy bár csalódott, de nem adta fel a reményt, és kész újra megküzdeni Zoltán szívéért.

A TV2 Nagy Ő című műsorában Jákob Zoltán Hajnal Bettinára esett a választása, de a hírek szerint a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Péntek-Gyulai Virág, aki szintén versenyben volt Zoltán szívéért, most meglepő üzenetet küldött a milliárdosnak.

Virág szerint Zoltán rossz döntést hozott, de emiatt ő nem haragszik: 

Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza” 

– mondta Virág a Borsnak.

Virág úgy véli, hogy Zoltán mellé egy „egyszerűen és nagyszerű” nő, mint ő maga, lenne a legmegfelelőbb választás.

Virág nem tétlenkedik. Már az első randijukat is megtervezte Zoltánnal. 

Találtam egy remek optikust a belvárosban, aki megígérte, hogy komoly kedvezménnyel csinál új szemüveglencsét Zolinak”

– mondta, utalva arra, hogy Zoltán talán nem látta tisztán a dolgokat. A randevút egy pszichológusi látogatással is összekötné, ahol Zoltán állná a kezelés költségeit, mivel Virág szerint ő a „felelős” azért, hogy ennyi nőt kellett elviselnie a műsor alatt.

Jason Statham meglepte Yuki Tsunodát az F1 Abu Dhabi GP előtt

A 2023-as Formula 1 Abu-Dzabi Nagydíj egy váratlan és izgalmas meglepetéssel szolgált Yuki Tsunoda számára, az AlphaTauri japán pilótájának. A verseny előtti pillanatokban Tsunoda találkozott példaképével, a híres hollywoodi akciósztárral, Jason Stathammel, ami teljesen váratlanul érte a fiatal versenyzőt.

Tsunoda, aki nagy rajongója Statham filmjeinek, láthatóan megdöbbent és izgatott volt, amikor a színész hirtelen megjelent egy vendéglátó helyiségben, ahol éppen tartózkodott. Tsunoda reakciója önmagáért beszélt:

Szent sz***! Szó sem lehet róla! Nem számítottam erre.”

A két híresség ezután baráti hangulatban beszélgetett, és kézfogással erősítették meg találkozásukat. A beszélgetés során kiderült, hogy Tsunoda mennyire nagy rajongója Stathamnek. A pilóta személyi edzője elárulta, hogy Tsunoda telefonjának neve „Jason Statham fia”, és az autója is „Jason Statham fiához csatlakoztatva” üzenetet jelenít meg, amikor a telefon csatlakozik.

A találkozás alkalmával természetesen közös fotók is készültek, és Statham még egy AlphaTauri felsőt is ajándékba kapott Tsunodától, amit a versenyruha alatt visel.

Tóth Gabi Üzenete: „Az egyik boldogabb, mint a másik”

Tóth Gabi, az ország egyik legmegosztóbb énekesnője, aki karrierje során számtalan kritikát és dicséretet kapott, most egy egyszerű üzenetet fogalmazott meg. Az énekesnő, aki gyakran szembesül a közönség véleményével, különösen válása után érezte a közvélemény nyomását. Egy ideig csendben maradt, majd érzéseit egy dalban és egy hosszabb nyilatkozatban fejtette ki.

Most azonban Tóth Gabi egy másik módon választott, hogy üzenjen a világnak. Instagram-sztorijában egy gondolatébresztő idézetet osztott meg, amely így szól: 

Az egyik azt látja meg benne, amit értékelhet, a másik azt, amit kifogásolhat. Az egyik boldogabb, mint a másik. @almasikitti”

Ez az üzenet több mint egy egyszerű idézet; egyfajta filozófiai állásfoglalás arról, hogy az emberek hogyan látják és értékelik a világot és egymást. Tóth Gabi ezzel az idézettel arra utal, hogy a boldogság részben abból fakad, hogyan választjuk meg a látásmódunkat és hogyan reagálunk a körülöttünk lévő eseményekre és emberekre – írta meg a Blikkrúzs

Julia Roberts intim fotóval ünnepelte ikrei születésnapját

Julia Roberts, aki híresen visszafogottan kezeli magánéletét és törekszik arra, hogy a nyilvánosság figyelme inkább szakmai teljesítményére irányuljon, most egy ritka és intim pillanatot osztott meg a közösségi médiában. A világhírű színésznő, aki általában kerüli a családjával kapcsolatos posztokat, most kivételt tett, hogy megünnepelje ikrei, Phinnaeus és Hazel születésnapját.

A közösségi médiában megosztott fotón Julia és ikrei láthatók babakorukban, egy meghitt és szeretetteljes pillanatban. A kép mellett a színésznő szívhez szóló üzenetet fűzött:

19, nincsenek szavak az örömre, a szórakozásra és a vad kacajra, ami a közös életünket jellemzi.”

Ez a ritka bepillantás a színésznő családi életébe igazi csemege a rajongók számára, akik mindig is kíváncsiak voltak arra, hogy a színésznő hogyan tölti a mindennapjait a reflektorfényen kívül.

A bejegyzés azonnal rengeteg pozitív visszajelzést kapott, számos kommentelő kívánt boldog születésnapot az ikreknek. Julia Roberts és férje, Daniel Moder, büszke szülőként ünneplik gyermekeiket, akik közül a legfiatalabb, a 16 éves Henry Daniel Moder is része a családi boldogságnak.

Ez a poszt nemcsak az ikrek születésnapját ünnepli, hanem azt is, hogy Julia milyen szeretetteljes anya. A színésznő korábban is megosztott már hasonló régi fotókat, amelyekkel gyermekeit köszöntötte, de ez a legújabb bejegyzés különösen különleges, hiszen ritkán látunk ilyen személyes és intim pillanatokat a sztártól.

(Borítókép: Péntek-Gyulai Virág, a Nagy Ő egyik szereplője. Fotó: TV2)