Máig nem ért véget a Nagy Ő című társkereső műsorban szereplő Hajnal Bettina és barátnője, Vanda, valamint a fitneszbajnok Virág között dúló harc. A hölgyek rendszeresen üzengetnek egymásnak a közösségi médiában.

Ezen a héten érkezett a hír, hogy végleg szakított egymással Jákob Zolán és Hajnal Bettina, a Nagy Ő című társkereső reality győztese. Hogy a milliárdos mivel indokolta a döntés, arról ide kattintva olvashat bővebben.

Ironikus, hogy a szakításukat mondhatni előre megjósolta Virág, a Nagy Ő egy másik versenyzője. Egy nappal a történtek előtt a fitneszbajnok a következőket nyilatkozta a Ripostnak:

„Tévedni emberi dolog, és ha innen nézzük, Zoli a legemberibb figura, akit csak ismerek, hiszen akkorát tévedett, mint ide Lacháza. Szegényemnek most főhet a feje, hogyan kössön útilaput Betti talpára, mert hogy ezen agyal, az tuti. Az ugyan igaz, hogy Zoli mellé egy egyszerű teremtés való, de nem olyan egyszerű, mint a faék, hanem olyan egyszerűen nagyszerű, mint én. Harcolhat a felismerés ellen, ha akar, de nem érdemes odázni ezt a dolgot. Egy egyszerű és gyors minőségi csere kell ide. Betti megy, Virág jön, és kezdődhet végre az az élet, amire mindketten vágyunk."

Hajnal Bettina és a műsorban mellé szegődő Vanda egy TikTok-videóban reagált a fitneszmodell szavaira, gyávasággal vádolva őt, amiért letiltotta őket minden létező platformon. „Én nem beszélem ki! Nyugodtan mondjatok el neki mindent, amit mondok. Mondjátok meg neki azt is nyugodtan, hogy én még itt, szemtől szemben is megmondanám neki, ha nem lenne egy kis gyáva féreg és nem tiltott volna le, még a műsor előtt” – fogalmazott Vanda, aki Virág külsejére is csípős megjegyzést tett.

Hallod, hallod! Erre csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb napomon is jobb vagyok, mint a Virág bármikor!

Szavaira Virág egy beszédes Instagram-poszttal válaszolt, amelyben megosztotta Vanda egy TikTok-videóból kivágott előnytelen képét, mellé vágva a saját, fitneszbajnokságon készült felvételét. Később a Ripostnak nyilatkozva vallott arról, hogy miért tiltotta le a közösségi felületeteken két korábbi vetélytársát: állítása szerint Vanda egy közös csoportban gyalázatos szavakkal illette őt.

A vádakra Vanda nem reagált, ám a lapnak sikerült elérnie Bettit. A műkörmös édesanya értetlenkedve állt az egész konfliktus előtt, hiszen mint mondta, a műsorban nem volt konfliktusa Virággal. „Én azt gondolom, hogy Edina tüzelte fel ellenem és ő mondta neki azt is, hogy Vanda csúnyán beszélt róla. A letiltást is ő kezdte és szerintem Virág csak utánament ebben. A napokban egyébként posztolni fogok egy videót, amivel remélem, végleg lezártnak tekinthetjük ezt a konfliktust” – árulta el a Nagy Ő győztese, majd hozzátette, hogy véleménye szerint a Virág külsejét célzó beszólást Vanda úgy érthette, hogy naturálisabb Virágnál, akit smink nélkül szinte sosem látni.

Nem akarok tovább vitatkozni, mert nem vagyunk egy szinten, Virággal!

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)