Lakatos Márk kellő szarkazmussal, egy TikTok-videóban reagált Istenes Bence és Rácz Jenő hirtelen békülésére. A stylist a tőle megszokott stílusban fejtette ki őszinte véleményét a történtekről.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Istenes Bence és Rácz Jenő egy ölelkezős posztban tudatta a rajongókkal, hogy a múlt heti Sztárboxban történtek miatt kialakult és nagyjából egy héten át tartó konfliktusukat végül rendezni tudták és kibékültek egymással. A látszólag váratlan, de egyben példamutatónak ható lépést Lakatos Márk a tőle megszokott szarkazmussal elemezte ki a saját látószögéből dicshimnusz közepette egy TikTok-videóban.

„Hitted volna vagy nem? Nem hiszed el, de Rácz Jenő séf és Istenes Bence kibékültek. Megszólalt bennük egy belső hang, ami azt mondta, hogy most már nem szabad tovább ezt az ócskaságot továbbvinni, hanem mindenkinek az a jobb, szurkolóknak, nekik, a PR-osuknak is, az RTL-nek is, mindenkinek úgy a jobb, hogyha most már elfelejtik ezt az acsarkodást, a cigá**ozást, bu**zást és mindent, hiszen ezt az egészet egyébként csak azért csinálták, mert a szent bokszot, a sportot, a szent bokszot akarták a legmesszebbmenőkig éltetni, ezért kellett gyakorlatilag egymást lec*****ozni, leb***zni.

Na mindegy, de most már végül is, hogy már megvolt ez a hatalmas nagy PR-cirkusz, és ezerrel, ezerrel tombol a PR-gépezet, most megszólalt a belső hang vagy a sajtóosztály főnöke, és egymástól bocsánatot kértek, és minden újra a régi

– jelentette ki Lakatos Márk.

@lakatosmarkstyle Ilyen a box? Cirkusz a népnek! Gatya! #csillagszóró #nincsbiras #istenesbence #raczjeno #sztarbox #cirkusz #neverekedj #negyűlölködj #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #foryou #fy #stopviolence ♬ Hallelujah (from Messiah by G.F. Handel) - Oregon Bach Festival Choir & Orchestra

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: Szollár Zsófi/Index)