Hírösszefoglalónkban még: így próbálja feldolgozni a fájdalmas gyászt Kóbor János özvegye és a lányuk, Schobert Lara az elköltözéséről árult el részleteket.

Rippel Feri

Rippel Feri nem kegyelmezett Paprika Dorinának, amikor azt kellett elmondania, miért őt akarja kiszavazni a Farm VIP-ből – írta meg a Blikk. A kiszavazásnál el kellett mondania mindenkinek, hogy miért éppen Dorinát látja a leggyengébb láncszemnek. Rippel Feri pedig többek között a lány fizikai erejét és testét kritizálta. 

„Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, olyan hiányosságod, amit pótolni kell" – indokolt Rippel, de Dorina láthatóan feldúltan válaszolt is neki.

„Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam… engem ne alázzanak meg! Komolyan mondom… mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, amikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító” – védte meg magát a 18 éves lány.

Kóbor János családja

Kóbor János özvegye, Kóbor-Deme Zsóka a könnyeivel küszködve vallott arról, milyen nehéz volt a család számára az elmúlt időszak. A Borsnak most azt is elárulta, hogy milyen volt Mecky nélkül a Mikulás napja. 

„Elveszíteni azt, akit tiszta szívedből szeretsz, mindig tragédia. Annak a napnak minden évfordulója szívszaggató, különösen, ha egy olyan ünnephez kötődik, ami az egész világ számára a szeretetet jelenti, és amikor öröm tölti meg a házakat. Nem hiszem, hogy a Mikulás vagy akár a karácsony is ugyanazt jelentené nekem vagy Lénának, mint azelőtt” – vallotta be őszintén az édesanya, aki szerint a rokonok és barátok támogatják őket. 

„A családunk, a barátaink és mindenki, aki szerette Meckyt, körülvesz minket és osztozik a bánatunkban attól a szörnyű naptól kezdve, amikor elment. Sokan talán úgy gondolják, ez még jobban felkavarja az érzéseinket, de nekünk mindig segített az emberek együttérzése. Boldogsággal tölt el, hogy mennyire szerették és tisztelték őt” – mondta az asszony.

„Igaz is, nem is az a bölcsesség, hogy az idő enyhíti a fájdalmat. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy nekem ehhez még nem telt el elég idő.

Nincs nap, hogy ne gondolnék rá, hogy ne tegyem fel magamnak azt a hiábavaló kérdést, hogy miért

Schobert Lara

Már több hónapja annak, hogy Schobert Lara összeköltözött futballista kedvesével Kazincbarcikán. Tamás a Kazincbarcikai SC futballistája, ezért költözött a lány vidékre, ahonnan egyébként édesanyja is származik. 

„A párom jelenleg ott focizik, ami különös sztori, mert anyukám is ott született, illetve a dédnagymamám és a nagymamám is ott nevelkedett és ott is vannak eltemetve. Érdekes, hogy az élet visszavitt a gyökereimhez” – jegyezte meg a Tények Plusznak Lara, aki most kétlaki életet él. 

„Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán. Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom” – mondta nevetve.

(Borítókép: Rippel Feri. Fotó: Németh Kata/Index)