Százezrével, sőt milliónyival élhetnek a világon olyanok, akik szívesen születtek volna világsztárok gyerekeként. Vannak emberek, akik tényleg úgy hiszik, hogy valójában egy-egy ismert személy eltitkolt csemetéjeként jöttek világra, ám igazi szüleiknek tovább kellett adniuk rajtuk a jó hírnevük megőrzése érdekében. Cikkünkben összeszedtünk pár fanatikust, akik állítják: világsztárok nemzették őket.

Csillogás és dollármilliók: a legtöbben csak ezt látják a világsztárok életéből és maguk is áhítoznak egy jobb élet után. Sokan szeretnének a hírességek bőrébe bújni, de azt is rengetegen kívánják, hogy bárcsak egy ismert személy gyerekének születtek volna. Olyanok is akadnak, akik valóban azt gondolják, hogy híres illetők eltitkolt csemetéiként jöttek a világra. Tegnap a Velvet is beszámolt arról a férfiról, aki állítja: III. Károly király és Kamilla királyné románcának gyümölcse ő, és sokáig titokban nevelték a palotában, mígnem örökbe adták. Ennek apropóján gondoltunk egyet, és összeszedtünk néhány civilt, akik hasonlóan az ausztrál férfihoz azt állítják, hogy hírességek eltitkolt gyerekei.

Janet Jackson

Janet Jacksonról és az exférjéről, James Debarge-ról egy bizonyos Tiffany Whyte állította azt, hogy ők az igazi szülei. Az állítást a hölgy azzal alapozta, hogy egy időben azt pletykálták, az énekesnő teherbe esett a férfitól, ám titokban szülte meg közös gyereküket. A híresztelést maga Jackson cáfolta a róla készült dokumentumfilmben, és Whyte állítása is alaptalannak bizonyult.

Bill Clinton

Az Egyesült Államok 42. elnökének eltitkolt gyerekeként jelentkezett be egy bizonyos Danney Williams, aki a mai napig kiáll az állítása mellett, miszerint Clinton egy volt szeretője adott neki életet.

Jay Z

Rymir Sattherthwaite az állítólagos apja nyomdokaiba lépve rapperként keresi a kenyerét. Máig nem tett le arról az állításáról, miszerint ő Jay Z eltitkolt gyermeke. A férfinak az édesanyja, Wanda Sattherthwaite mesélt a világsztárral történő afférjáról, a 30 éves Rymir Sattherthwait pedig jogi úton próbálja bizonyítani az igazát. Azzal vádolja Jay-Z-t, hogy 10 éven át visszaélt a jogrendszerrel, hogy elkerülje az apasági tesztet, így a Legfelsőbb Bírósághoz nyújt be indítványt a több évtizedes ügy lezárása érdekében.

O. J. Simpson

A 76 éves amerikaifutball-játékosról több éven át az a pletyka keringett, hogy valójában ő lehet Khloe Kardashian igazi apja.

Sylvester Stallone

Janice Dickinson amerikai modell éveken keresztül úgy hitte, hogy a Hollywood-i szupersztár, Sylvester Stallone a gyerekének, Savannah Dickinsonnak az édesapja. Mint utóbb kiderült, a lányt valójában a modell exe nemzette.

Lil Wayne

Egy Louisiana államból származó nő, bizonyos Keiotia Watson éveken át azt állította, hogy 2001-ben viszonya volt Lil Wayne-nel, akitől gyermeke született. A rapper tagadta, hogy bármikor is lefeküdt volna a hölggyel és bíróságra vitte az ügyet DNS-tesztet követelve, aminek során megállapították, hogy nem ő a jelenleg 21 éves Dwayne Brown édesapja.

A következőkben azokat mutatjuk be, akik esetében igaznak bizonyult, hogy valóban híres személyek gyerekei – még ha ezt a világsztárok tagadni is próbálták.

Arnold Schwarzenegger

A legismertebb történet talán Arnold Scwarzeneggeré, aki volt feleségét, az újságíróként dolgozó Maria Shrivert megcsalta a házvezetőnőjükkel, akitől született egy törvénytelen fia, Joseph Baena. A színész évekkel később ismerte el az apaságot, ami végül a válásához vezetett 2021-ben. Baena az apjához hasonlóan testépítéssel és színészettel foglalkozik, és évről évre egyre jobban hasonlít Schwarzenegerre.

Eddie Murphy

Eddie Murphy-nek is van egy törvénytelen gyereke, akit Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan éveken át nem volt hajlandó elismerni. A színész 2006-ban alkotott egy párt Melanie Brownnal, a Spice Girls-ből ismert Mel B-vel, akitől egy lánya született, Angel Iris Murphy Brown. Brown végig kitartott amellett, hogy tervezték a gyerekvállalást, sőt össze is akartak házasodni. Az apaságot végül egy teszttel igazolták. 

Matthew Knowles

Matty Ice-ról is kiderült, hogy van egy törvénytelen gyereke, Koi, akit sokáig próbált letagadni. Az üzletembernek a kétezres években volt viszonya egy bizonyos Taqoya Branscomb nevű nővel, akitől 2010-ben született egy kislánya. Amikor 2009-ben kiderült, hogy Beyoncé apja teherbe ejtette a szeretőjét, a felesége, Tina Knowles benyújtotta a válási papírokat, majd hivatalosan 2011-ben mondták ki a válást. Taqoya Branscomb 2014-ben beperelte Knowles-t, mert még akkor sem volt hajlandó elismerni az apaságot. Végül a bíróság tett pontot az ügy végére. Koi Knowles júliusban töltötte be a 13. életévét és igazi kis hírességgé vált a közösségi médiában.

Michael Lohan

Michael Lohan amerikai televíziós személyiségnek 1995-ben volt viszonya egy bizonyos Kristi Kristi Kaufmannal, miközben még házasságban élt Dina Lohannel. A viszonyból egy kislány született, ám az anyja 2005-ig nem beszélt róla Lohannek, ugyanis csak akkor derült ki, hogy a gyerek nem a volt férjétől van. 2008-ban csináltattak DNS-tesztet, ami pozitívnak bizonyult, és bár Lohan nem jelent meg az apasági bírósági tárgyaláson, a teszt eredményére való tekintettel a bíró engedélyezte, hogy a kislány anyakönyvi kivonatán Michael Lohan szerepeljen apaként. Ehhez képest a tévés a nyilvánosság előtt végig tagadta, hogy köze lenne a lányhoz, és gyerektartást sem volt hajlandó fizetni. Mindez akkor változott meg, amikor 2012-ben mind tévéképernyőre kerültek és Lohan a kamerák előtt ölelte meg először a harmadik lányát, Ashley Hornt, Lindsay Lohan féltestvérét.

Steve Jobs

Steve Jobs-nak, az Apple társalapítójának 1978. május 17-én született egy lánya Chrisann Brennantől, akit az üzletember még a középiskolai évekből ismert. A fiatalok 1972 és '77 között alkottak egy párt. 1977-ben, amikor Jobs megalapította az Apple-t, egy, a céghez közeli házba költöztek egy barátjukkal, Brennan itt esett teherbe. Jobs végül nem vállalta a felelősséget, így Brennan véget vetett a kapcsolatuknak, elköltözött a közös otthonukból és takarítással tartotta el magát és születendő gyermekét. Steve Jobs a későbbiekben is tagadta az apaságot, ami jogi procedúrához és különféle médiamegjelenésekhez vezetett az Apple korai napjaiban. A későbbi milliárdos végül akkor ismerte el, hogy ő Lisa Brennan édesapja, amikor rájött, hogy a fiatal nő segélyekből él. Apa és lánya kibékült, utóbbi kötőjelesen a Jobs nevet is felvette, majd Steve Jobs haláláig kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak egymással. Miután Jobs meghalt, Lisa szomorúan nyilatkozott arról, hogy bár több idejük lett volna együtt.

(Bossip)

(Borítókép: Janet Jackson és Bill Clinton. Fotó: Getty Images)