Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a világsztárok élete már-már tökéletes és semmin sem kell aggódniuk. Ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk! Alább összeszedtük a sztárok legkínosabb pillanatait!

Henry Cavill

A sármos színész hosszú éveken keresztül szerepelt a Tudorok című sorozatban. Cavill kivette a részét a széria szexjeleneteiből is. Az egyik ágyjelenetben, amikor egy lány ült az ölében kellemetlen pillanatokat élt át: merevedése lett. „Gyakorlatilag folyamatosan hozzám dörgölőzött, én meg egy kicsit túl izgatott lettem. Nem győztem utána bocsánatot kérni. Nem túl jó, mikor egy profi színészi környezetben vagy, és valakinek merevedése lesz, nem? Konkrétan elfogadhatatlan” – emlékezett vissza a kínos szituációra.

Tom Holland

A színészt még a Star Wars VII: Az ébredő Erő meghallgatásán kapta el a nevetőgörcs. Egy interjúban vallotta be, hogy miközben olvasta a rá osztott sorokat, valamiért nem tudta visszatartani a nevetését. Bármilyen megalázó is volt, folyamatosan hangosan nevetett, ugyanakkor közben rettenetesen szégyellte magát, mert színésztársa nagyon határozottan és komolyan próbálta eljátszani egy droid vagy drón szerepét. Holland szerint ez volt a legmegalázóbb meghallgatás, amelyen valaha is részt vett.

Will Smith

Mindannyiunk retinájába beleégett a jelenet, amelyet Will Smith rendezett a 94. Oscar-gálán. Az Oscar-díjátadók történetének egyik legkínosabb és legmegosztóbb pillanatát köszönhetjük Smithnek, aki Chris Rock fellépésének kellős közepén felsétált a színpadra, és leosztott neki egy pofont, miután a komikus a színész felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságán viccelődött. Az eset után Smith segítséget kért és egy luxusklinikához fordult, hogy minél előbb továbblépjen, és megoldást találjon a problémáira.

Gerard Depardieu

A színész az elmúlt években számos ellentmondásos ügybe keveredett: először az Oroszországhoz és Putyinhoz fűződő kapcsolatai miatt, miután 2013-ban orosz útlevelet szerzett, hogy ne kelljen megfizetnie a francia kormány által a leggazdagabbakra kivetett adót, majd 2018-ban Charlotte Arnould francia színésznő nemi erőszakkal, illetve szexuális zaklatással vádolta meg. 2023-ra összesen 13 nő gyanúsította meg szeméremsértő magatartással. Botrányai mellett a színész külseje és egészségi állapota is folyamatosan romlott. Szinte a felismerhetetlenségig hízott. Depardieu renoméja igencsak megingott az évek során, nemrég pedig igazán kínos szituációba keveredett, amikor nyilvános vizelésen kapták.

Hugh Jackman

Hugh Jackman a színpadon keveredett kellemetlen helyzetbe, amikor Gastont játszotta A szépség és a szörnyeteg című színdarabban 1990-ben. A színésznek súlyos vizeletvisszatartási problémái akadtak a darab közben. „Az orvosom szerint dehidratált voltam, ezért az ő javaslatára rengeteg vizet ittam. Annyit, hogy mire eljutottam ehhez a számhoz, amit Gastonként piros harisnyában adtam elő, hogy két választásom volt: vagy belepisilek a nadrágomba vagy nem énekelek” – mesélte el a ciki történetet Jackman.

(Borítókép: Henry Cavill. Fotó: Mike Marsland/Getty)