Leonardo DiCaprio köztudottan nem hajlandó 25 év fölötti hölggyel randizni, ám ennek a kritériumnak még valamivel több mint három hétig megfelel az angol szupermodell, Kate Moss január 9-i születésű húga, Lottie Moss. A feltörekvő modellel Londonban látták együtt a színészt, aki az idősebb Moss-szal még 1993-ban randizott.

Leonardo DiCaprio jelenleg a 25 éves olasz modellel, Vittoria Cerettivel él párkapcsolatban, amiről a Velvet is beszámolt idén szeptemberben. Ennek ellenére az Oscar-díjas színészt szerda este Londonban, a hírességek új kedvenc találkahelyén, az ötcsillagos Chiltern Firehouse-ban látták, ahol az egykori exe, Kate Moss húgával enyelgett.

A jelenleg 25 éves Lottie Moss és Leonardo DiCaprio bár külön érkezett a partira, egy szemtanú szerint a két híresség egész este egymással csevegett és röhögcsélt, végül a hajnali órákban együtt hagyták el a klubot.

„A közelségük miatt többen is felvonták a szemöldöküket, és a klubban az emberek beszéltek Kate-ről is, valamint arról, hogy Lottie a megfelelő korosztálynak tűnt Leo számára” – jelentette ki a DailyMail olvasója, utalva arra, hogy DiCaprio köztudottan nem randevúzik 25 év alatti nőkkel, sőt aki betölti ezt az életkort, azzal tudatosan szakít. Kate Moss-szal, Lottie Moss nővérével még 1993-ban randizott, amikor mindketten 19 évesek voltak. A színész a korábbi hírek szerint jelenleg a 25 éves olasz modellel, Vittoria Cerettivel alkot egy párt, aki a 49. születésnapi bulijára is elkísérte DiCapriót a múlt hónapban. A partin olyan A-listás hírességek vettek részt, mint Beyoncé és férje, Jay-Z, Lady Gaga, Kim Kardashian, Salma Hayek, Channing Tatum, Rita Ora, Zoe Saldana és Snoop Dogg.

Ha Leonardo DiCaprio életkor-fétiséből indulunk ki, Lottie Moss legfeljebb egy röpke kalandot jelenthetett a sztárnak, bár hogy valóban történt-e közöttük valami, nem tudni. Vittoria Ceretti ugyanakkor jövő júniusig nyeregben érezheti magát, ám abban a hónapban betölti a 26-ot, úgyhogy a pár jövője kérdéses. Az Oscar-díjas színész jelenleg Párizsban, egy ötcsillagos szállodában tartózkodik.

(Borítókép: Leonardo DiCaprio. Fotó: Getty Images)