Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Tápai Szabina és Kucsera Gábor együtt töltik a karácsonyt, Berki Mazsi külföldre utazik az ünnepekre.

Rácz Jenő

Ahogy a Velvet is beszámolt róla, villámgyorsan, alig több mint fél perc alatt padlóra küldte Molnár Áron Rácz Jenőt a Sztárbox vasárnapi döntőjében. A mérkőzésen a sztárséf edzője bedobta a törölközőt, azonban így sem tudta megmenteni versenyzőjét a sérüléstől.

Sajnos, vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR-, CT-, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…

– kezdi Facebook-bejegyzését Rácz Jenő.

„A meccs napja nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos, ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem, és már éreztem, hogy ez a mérkőzés elment” – emlékezett vissza a történtekre a sztárséf.

Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert sz*rul bokszoltam, Áron jobb is volt, stb., viszont holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget.

Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek! Ilyen sport a boksz, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta” – zárta gondolatait Rácz Jenő.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina néhány hónappal ezelőtt igencsak viharos körülmények között jelentették be, hogy válnak, azonban a lecsillapodtak azóta a kedélyek és több közös családi programot szerveznek, sőt az ünnepeket is együtt fogják tölteni.

Azt gondolom, sikerült Szabival lezárnunk a múltat.

Mindenki el tudta engedni a sérelmeit, magunkban is rendeztük a dolgokat, és a legfőbb célunk az az, hogy a három gyermekünk – akiknek, akárhogy is nézzük, a válásunk azért egy törés – jól érezze magát. Ők vannak előtérben. De ahhoz, ahogy most vagyunk, idő kellett, mert mindkettőnkben voltak indulatok egymás iránt” – nyilatkozta a Story Magazinnak Tápai Szabina, aki azt is elárulta, hogy bár sok volt bennük az indulat a gyerekek előtt mindig megpróbálták magukat visszafogni.

„Az elején még sok olyan dolog volt, ami felbosszantotta a másikat, de a gyerekek előtt nem akartunk veszekedni. Sajnos, a házasságunk alatt ezt nem mindig sikerült elkerülni, ezért is jött el a pont, hogy Gabi elment. Féltünk, hogy a gyerekek sínylik meg a mi problémáinkat. De szerintem az első pillanattól mindketten úgy voltunk vele, hogy ha már a házasságunk nem sikerült, akkor legalább az anya- és apaszerepben jók legyünk. Kicsit ebbe menekültünk, és a közös cél, hogy biztonságot és szeretetteljes légkört biztosítsunk a gyerekeknek, elhozta a békét közöttünk” – fogalmazott Tápai Szabina.

Kucsera Gábor elmondta, hogy a gyerekekkel is megbeszélték a válást és gyerekpszichológus segítségét is kérték, ami szerinte nagyon jó döntés volt.

„Ott kaptuk az ötletet, hogy alakítsunk ki egy rendszert, hogy mikor kivel vannak a gyerekek. Ez a táblázat ki is van ragasztva a hűtőre, és ez hatalmas biztonságot és nyugalmat ad a gyerekeknek. Ránéznek reggel, és tudják, hogy most két napig anyával vannak, de harmadik nap jön apa” – fejtette ki a sportoló, aki elmondta, hogy a gyerekek szülinapját is együtt tartják, valamint karácsonykor is együtt lesznek.

Ez a karácsony már nem az első, amit külön, de mégis közösen tartunk.

Már két éve úgy van, hogy Gabi 23-án jön, és ilyenkor itthon is marad velünk. Nálunk ugyanis 24-én reggel jön a Jézuska. Aztán délután jön a család, és a szentestét is együtt töltjük, mindnyájan” – mondta el a rendszerről Tápai Szabina.

Berki Mazsi

Az elmúlt időszak sűrű volt Berki Mazsi számára, akinek nem csak az üzleti életben kellett megfelelnie, de a Sztárboxban is. A sok munka egyik eredménye, hogy végül ő nyerhette meg a műsor női kategóriáját, de nem tagadja, hogy nagyon lefárasztotta az elmúlt néhány hónap, amit egy utazással próbál meg kipihenni.

Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre.

Azt, hogy pontosan hova megyünk, nem árulom el, az azonban nem titok, hogy abban az országban már voltunk karácsonyozni és szilveszterezni is. A párommal megyünk, az ő gyermekével, az én kislányommal és Zoli édesanyjával. Ilyen egy igazi mozaik család” – nyilatkozta a Borsnak Berki Mazsi.

A portál szerint Zanzibárba utazik a sztár, mivel ott már korábban is ünnepelte a karácsonyt a sztár. Berki Mazsi azt is elmondta, hogy bár a pihenés a célja az utazásnak a sportot sem hagyja a háta mögött.

Az utazásunk első felében a pihenésre és a karácsonyra koncentrálunk, a második részében azonban olyan terveim vannak, amelyek az aktivitással kapcsolatosak.

Mivel kint leszünk még szilveszterkor is, és csak januárban térünk haza, lesz időm egy helyi bokszklubba ellátogatni, ahol reményeim szerint leszervezhetek egy edzőmérkőzést egy jó nevű, helyi bunyós csajjal. Ugyanis szeretném megméretni magam” – szögezte le.

(Borítókép: Rácz Jenő. Fotó: RTL/Balogh László)