Kiderült Tom Cruise Jelszina Harjovával randizik, aki korábban a gyémántkereskedő Dmitrij Cvetkov neje volt. Az orosz oligarcha a hír után üzent a hollywoodi sztárnak és tanácsokkal látta el, hogy mire figyeljen, ha az ő exével randizik.

Ahogyan a Velvet is beszámolt róla, Tom Cruise volt házassága 15 évvel ezelőtt ért véget, a színésznek azóta nem volt olyan kapcsolata, amelyet felvállalt volna a nyilvánosság előtt. Azonban egy orosz oligarcha volt feleségének személyében találhatott rá újra a szerelem a színészre, ugyanis a 61 éves Tom Cruise-t és a 36 éves Jelszina Harjovát egy londoni partin látták csókolózni.

A 444 hívja fel a figyelmet arra, hogy az egykori modell neve ismerős lehet az orosz politikában jártasoknak, ugyanis a hölgy édesapja, Rinat Kajrov korábban a Duma, az orosz parlament képviselője és egyben a védelmi bizottság tagja volt, aki jelenleg rajta van a háború miatt készített szankciós listán. A modell egykori férje, a 43 éves Dmitrij Cvetkov a gyémántpiacon vált milliárdos üzletemberré és az ő neve is megtalálható, a már említett szankciós listán.

Az üzletembernek hatalmas vagyona ellenére nem volt egyszerű dolga a válással. A modellhez hasonlóan Nagy-Britanniában élő exférj állítja, hogy a három évig tartó, elkeseredett válóper 150 millió fontjába került, ami átszámítva közel 70 milliárd forint, így nem véletlenül figyelmeztette Tom Cruise-t.

„Függetlenül attól, hogy kivel van együtt, Tom Cruise-zal vagy bárki mással, tudni kell róla, hogy szereti a finomabb dolgokat az életben, drága és fényűző ízlése van.

Tomnak nyitva kellene tartania a szemét és a pénztárcáját

– mondta a milliárdos a PageSix szerint.

Dmitrij Cvetkov megjegyezte azt is, hogy a 11 évig tartó házasságuk alatt 10 millió fontot, azaz nagyjából 4,5 milliárd forintot költött a hölgy ruháira és további 2 millió fontot, azaz körülbelül 900 millió forintot csak táskákra.

(PageSix)

(Borítókép: Tom Cruise. Fotó: GettyImages)