Olvassa el hétfő reggeli hírösszefoglalónkat!

Fekete Dávid

Az egykori megasztáros énekes ellen továbbra is büntetőeljárás folyik, ám nemrég könnyítettek a háziőrizetén, így immár Győrben szabadon mozoghat. Az idén a gyermekei vele tölthetik a szentestét, amire már nagyon készül az édesapa.

„Idén velem lesznek az ikrek szenteste is. Ugyanúgy készülök az ünnepekre, mint tavaly, csak akkor még házhoz voltam kötve, most viszont már szabadon mozoghatok a városban, ami nagyon sok kaput kinyitott számomra. Szeretnék a karácsonyi vásárba is kijárni, hiszen Győrben mindig gyönyörű ez az időszak, és a piciknek is szeretném megmutatni, hogy milyen szép a szülővárosom” – mesélte.

„Sokáig kényeztettem a srácokat, hiszen amikor kijöttem a börtönből, meg akartam adni nekik mindent, és bepótolni a kimaradt időt, de ezt ma már sokkal bölcsebben látom. Tényleg nem az van, hogy mindenféle ajándékot megkapnak, hanem legyen benne fokozatosság. 

Szeretném arra nevelni őket, hogy igenis mindenért meg kell dolgozni

 – mondta a hot! magazinnak az apaságról Fekete Dávid. 

Meggyes Dávid

Az utóbbi hetekben körbejárta a magyar sajtót, hogy Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata válságba került. Az érintettek nem szólaltak eddig meg, ám Meggyest nemrég lencsevégre kapták egy fiatal, szőke hölgy társaságában. A fotó redditen kezdett el terjedni és ide kattintva látható.

Szombathy Gyula

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt alaposan próbára tette az élet az utóbbi időszakban: legyőzte a rákot, felépült a sztrók­ból és túlélt egy szívműtétet.

„Lassan már megszokom, hogy újabb és újabb csatákat kell vívnom az egészségemért. Túlzás nélkül mondhatom, hogy megjártam a hadak útját. Most például a látásom, az ezer meg ezer szín, forma volt a tét. Sajnos, a szemem nem bírta a lépést az idő múlásával, így muszáj volt eltávolítani az oda nem való szürke hályogot. Mindkét szememet megműtötték. Előbb az egyiket, aztán egy hét múlva a következőt, és én úgy jöttem ki a kórházból, mint egy boldog kisgyerek, aki a legszebb karácsonyi ajándékát kapta: a látását. Átestem sok betegségen, és most tiszta szívből mondom: bizakodó vagyok a jövőmet tekintve. Az orvosoknak hála, túljutottam megannyi válságos pillanaton. Jó élni, különösen itt, a Balaton mellett, ezzel a csodálatos nővel, a feleségemmel, akinek nem lehetek eléggé hálás a sok szeretetért, türelemért és gondoskodásért. Miatta sem adhatom fel. Eljárok gyógytornára, megteszek mindent, amit kérnek tőlem, csak hogy javítsam az állapotomat, és ne legyek ennyire kiszolgáltatott” – mondta a Blikknek a 78 esztendős színész. 

(Borítókép: Szombathy Gyula. Fotó: Kallos Bea/MTI)