Olvassa el szerda reggeli hírösszefoglalónkat!

Molnár Áron

Molnár Áron már többször megszólalt az Eszenyi Enikő nevéhez köthető abúzusbotrány kapcsán, ám most megint kitért Eszenyi ügyére a Telexnek adott interjújában. 

„Enikő generációja mit örökölt az oktatásból? Ők a mesterség óra előtt hánytak a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, annyira izgultak, hogy mit szólnak majd a mestereik. Azt gondolom, ők nem tanultak mást, mint ezt a fajta abuzív viselkedést. Ez a generáció ebben nőtt föl, és nagyon szerencsés, aki nem így rendez, de azért annak a generációnak a nagy része így rendez, így igazgat, így gondolkodik, mert nem látott más alternatívát” – mondta Molnár a színházakban tapasztalható negatív légkörről. 

Rippel Feri

Rippel Feri nem fogja vissza magát a Farm VIP-ban: úgy gondolja, hogy mindenkit legyőz majd. Keményen beleállt Szabyestbe is, miután kiesett.

„Kiderült, hogy Szabi taktikus kicsit eltaktikázta magát, mert logikában hívott ki, de így is elpicsáztam, kis szarkeverő volt... Igazából előbb-utóbb mindenki sorra kerül, egyesével fogok mindenkit… remélem, mindenkivel meg tudok mérkőzni! Bármelyik területen választotok is, maximális erőt fogok beleadni, függetlenül attól, hogy az nagydarab, magas, erős alfahím vagy kicsi, alacsony, lány” – mondta magabiztosan az artistaművész. 

Shane Tusup

Shane Tusup és várandós menyasszonya is víz nélkül maradtak a csőtörés miatt, ez pedig nagyon felhergelte az edzőt. 

Kedves Diósd, lássuk, jól értem-e... Tehát azt várjátok, hogy a terhes menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő WC nélkül maradjon... Boldog karácsonyt!

– bukott ki Shane Tusup az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető történetben.

(Borítókép: Molnár Áron. Fotó: Papajcsik Péter/Index)