Demcsák Zsuzsa harmadjára is férjhez ment. A TV2 műsorvezetője csak nemrég vált el hivatalosan is második férjétől, az indiai Krishantól, újdonsült férjével pedig csak néhány hónapja ismerik egymást.

Demcsák Zsuzsa három év házasság után tavaly októberben közölte, hogy indiai férjével külön válnak az útjaik. Hivatalosan csak idén szeptemberben mondták ki a válást, a műsorvezető pedig októberben még úgy nyilatkozott, hogy nincs rágörcsölve a párkeresésre, de nyitott szemmel jár.

Ekkor már valójában együtt lehetett Ferenccel, azzal a debreceni milliárdos üzletemberrel, aki nemrég eljegyezte Demcsákot, az esküvőre pedig mostanra sort is kerítettek.

Hogy összeházasodtak, az a műsorvezetőnő legutóbbi, 24 óráig elérhető Instagram-történetéből derült ki. Demcsák Zsuzsa egy fotót osztott meg arról, ahogy szerelmével egymás ujjára húzzák az eljegyzési gyűrűket. A képen a Mr&Mrs felirat látható, a felvétellel pedig egyben boldog karácsonyt is kíván a tévés a követőinek.

Demcsák Zsuzsa és a nála valamivel fiatalabb Ferenc a Blikk szerint mindössze néhány hónappal ezelőtt ismerkedett meg egymással. A közös munka hozhatta össze őket, a férfi ugyanis sikeres üzletember, míg a műsorvezető kommunikációs tréningeket és konferenciákat tart különböző vállalatoknál. A szerelmüket próbálják óvni a nyilvánosság elől, Demcsák például arra készült, hogy sosem mutatja meg új párját, valamint beszélni sem fog róla, okulva a múlt hibáiból.

„Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik és ezt szeretnénk is megtartani. Azt gondolom, elég annyi, ha megerősítem, hogy valóban eljegyeztek” – nyilatkozta még a lánykérést követően Demcsák Zsuzsa a Blikknek novemberben.

(Borítókép: Demcsák Zsuzsa. Fotó: Papajcsik Péter/Index)