Olvassa el péntek reggeli hírösszefoglalónkat!

Kulka János

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész Friderikusz Sándor internetes podcast-műsorában vallott az életéről, többek között arról, hogy 2016-os sztrókja után elfogytak mellőle a barátai. Árpa Attila idén augusztusban beszélt egy interjúban Kulkával, és elárulta, hogy beszélt vele a sztrókja után, ám a művész azóta sem hívta őt vissza. 

„Azonnal felhívtam, hogy megtudjam, hogy érzi magát, tehetek-e érte valamit. Nagyon kedves volt, örült, hogy beszélünk,

ám azt mondta, majd inkább ő keresne engem, ami sajnos azóta nem történt meg.

Én semmiképpen nem akarom őt zargatni, jeleztem felé, hogy bármikor örömmel beszélek vele, amikor ráér, de erre nem került még sor” – mondta Árpa, akinek nagy tervei voltak a színésszel.

„Nem sokkal a sztrókja után együtt dolgoztunk egy külföldi bűnügyi sorozat előzetes epizódján, ám a sorozat sajnos egyelőre nem készülhetett el. Jánost Magyarország legjobb színészének tartom, sajnálnám, ha elhagyná a szakmát” – mondta Árpa. A Blikk megszólaltatta Bujtás Jánost is, aki ráerősített arra, hogy Kulkát nehéz elérni. A Szomszédok egykori rendezője szerint is többen próbálják felvenni a kapcsolatot Kulkával, de mintha ő ezt nem akarná. 

„Meg szeretném hívni őt és a nővérét egy vacsorára. Ha lazábban is, de tartjuk a kapcsolatot, az ünnepekkor mindig köszöntjük egymást.

Úgy tudom, sokan próbálják vele felvenni a kapcsolatot, de ő nem akarja, szégyelli magát, holott nincs miért.

Szeretném, ha tudná, bármiben számíthat rám, kár volna, ha elzárkózna” – mondta a Bujtás.

Vándor Éva

A népszerű színésznő a Blikknek adott interjújában elárulta, hogy nem vesz tudomást a koráról. Nemrég megszületett a második unokája is. Róla, és a többi szerettéről is, tetoválást csináltat magára, így teste már kész galéria.

„A bal csuklómon édesanyám neve van, ahogyan mi őt hívtuk, és apukámnak is ott lesz a helye. Ezen kívül szeretnék majd az unokáimról is egy tetoválást, nem a nevüket, hanem olyasvalamit, ami őket, a kapcsolatunkat szimbolizálja. De hogy mi lesz, az egyelőre maradjon titok, ha kész lesz, úgyis megmutatom”

RTL Híradó

Mint azt már megszokhattuk, az RTL Híradójában már évtizedes hagyomány, hogy a szilveszteri adásban a napi hírösszefoglaló mellett minden évben igazi különlegességekre is számíthatnak a nézők. Nem lesz ez másként 2023-ban sem:

a csatorna bejelentette, hogy az óévet ezúttal Litkai Gergely és Kovács András Péter humorista búcsúztatja majd december 31-én este.

(Borítókép: Kulka János. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)