Az énekes egy megosztó dallal zárta a tavalyi évet és bár rengeteg negatív kritikát kapott, ő mégis úgy látja, hogy elérte a számmal a célját.

Szabyest, aki 2023-ban a Farm VIP negyedik évadában is megmutatta, hogy nem feltétlenül jön ki jól minden sztárral, egy polgárpukkasztó paródiával zárta le az óévet. Az énekes „Stabilest” művésznévvel jelentette meg 2023. december 26-án az „Ellőjem, Papaszita?” című dalát. Az új számot sokan dicsértek, sőt volt, aki szerint ez Szabyest valaha készült legjobb dala. Azonban akadtak, akik nagyon erős kritikával illették a dalt, annak ellenére, hogy az énekes a videóklip alatt jelezte, hogy alkotását nem komoly műnek szánta.

Tuti nem mered szilveszterkor a buliba random betenni pár GWM és AZAHRIAH között ezt a szart

– fogalmazott Szabyest a szám alatt, amit kommentelők egyből kineveztek 2023 legrosszabb slágerének.

A zenész a Ripostnak elmondta, hogy a negatív véleményeket dicséretnek tartja, mert az új művésznevével egy teljesen más zenét, a trash műfajt próbálja kiszolgálni.

Szarból is lehet várat építeni. Ezt próbálja sugallni a kitalált karakter

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy szándékosan készítettek ennyire rossz számot és nem is ez lesz az utolsó ilyen típusú dala, ugyanis amellett, hogy Szabyestként is érkeznek majd új dalai, 2024-ben Stabilestként is szeretne aktívabb lenni.

„Addig folytatom a paródiadalokat, míg Varga Irén nem csinál velem egy közös zenét. Anno már egyeztettünk ilyenekről, de valahol megszakadt a dolog. Remélem, jövőre összejön. Addig is mindenki hallgassa szeretettel az Ellőjem, Papaszita? gyöngyszemet” – mondta Szabyest.

Két G.w.M között jól szól

– szúrta oda viccesen az interjú végén.

(Ripost)

(Borítókép: Szabyest. Fotó: Németh Kata/Index)