Hírösszefoglalónkban még: Lagzi Lajcsi hamarosan szabadulhat a börtönből, komoly összeget bukott pókeren Mucsi Zoltán.

Mucsi Zoltán

A fizetése háromszorosát is elvesztette egyszer pókeren Mucsi Zoltán. A 66 éves színész a WMN Magazin Te + én című műsorában mesélt a korábbi játékfüggőségéről.

„Volt egy időszaka az életemnek, amikor pókereztem. (…) Sokat veszítettem, aztán mástól kölcsönkértem, majd nagyot nyertem, és ez volt a vége, mert erre hosszú távon rá lehet menni” – árulta el Mucsi, aki akkor vetett véget a pókerezésnek, amikor fizetése háromszorosát bukta el egy játszmában. 

Galambos Lajos

Akár már idén áprilisban szabadulhat a börtönből Lagzi Lajcsi. A muzsikus egészségi állapota miatt az elmúlt kilenc hónapban még egyetlen percet sem töltött a saját cellájában, de könnyen lehet, hogy már nem is kerül oda. Galambos Lajos 2023. április 26-án lépett be a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézet kapuján, ahonnan pár óra múlva már át is szállították a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik. Lagzi Lajcsi 3 év 6 hónapos büntetéséből hamarosan lejár az első év, azonban a család és a zenész is abban bízik, hogy jó magaviseletére és egészségi állapotára való tekintettel kiengedhetik. Minderre áprilisban derülhet fény – számolt be a Ripost

Herceg Erika

Herceg Erikának elege lett abból, hogy rengetegen bántják az alakja miatt, sőt, sokan odáig is elmentek, hogy anorexiásnak nevezték, ezért tiszta vizet öntött abba a bizonyos pohárba.

„Ez egy életforma. Azért vagyok ilyen vékony, azért néz ki így a bőröm, és azért van ennyi energiám, mert megtaláltam a nekem megfelelő életmódot.

Ez nem egészségtelen vékonyság, nem túlzott soványság, nem anorexia.

Én ilyen vagyok, így vagyok egészséges” – mondta Herceg a Story magazinnak. 

Nagy Feró 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Beatrice dobosa, egyben Nagy Feró fia, Nagy Hunor otthagyja a zenekart. Nagy Feró eddig hallgatott, de nemrég reagált fia távozására. 

„Ez egy teljesen természetes folyamat része. Tudtam, hogy Hunor életében eljön majd a pillanat, amikor elkezdi keresni a saját útját és megpróbál a hozzá közelebb álló műfajokban alkotni valamit” – magyarázta a Borsnak a  77 éves énekes.

Boldogan fogom nézni, ahogy a fiókám szárnyal

– mondta a Kossuth-díjas énekes, aki örömmel emlékszik vissza a közösen eltöltött időszakra. 

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Papajcsik Péter/Index)