Vírusként terjedt el az interneten az a videó, amin Selena Gomez belesúg valamit Taylor Swift fülébe. A videóból hatalmas botrány keveredett, azonban most megszólaltak az üggyel kapcsolatban az érintettek.

Ahogy a Velvet is beszámolt róla, a Golden Globe díjátadóján készült egy felvétel, amin Selena Gomez valamit odasúg az Taylor Swiftnek, aki meglepett reagál a hallottakra.

A felvételen számos lap szerint az hangzott el, hogy a színésznő arról panaszkodik barátnőjének, hogy Kylie Jenner nem engedte meg, hogy ő fotózkodjon az üzletasszony párjával, Timothée Chalamet-val. A történet reálisnak tűnt, ugyanis nincsen jóban a két sztár a tavalyi év egyik legnagyobb internetes drámája miatt, amin Selena Gomez 13 millió Instagram-követőt nyert, amíg Kylie 1 milliót bukott.

A pletykák természetesen eljutottak Selena Gomezhez is, aki az E! News és a CNN Instagram-posztja alá is kommentelt. A CNN azóta már törölte a pletykáról szóló bejegyzését, de a YahooLife szerint a színésznő egy káromkodásokkal teli üzenetben kérte azt a hírportáltól, hogy szálljanak le róla és ne elemezzék túl minden mozdulatát, majd hozzáetette, hogy nagyon elege van az egészből. Az E! News bejegyzésére már nyugodtabban reagált az énekesnő.

Neeem, azt meséltem el Taylornak, hogy két barátom összefeküdt egymással. Nem mintha bárkinek is köze lenne hozzá

– írta Selena Gomez, aki azt is közölte, hogy egy időre visszavonul a közösségi médiától.

Az ügy másik érintettje, Timothée Chalamet nem reagált a közösségi médiában a vele kapcsolatos hírekre, de a TMZ csapata kiszúrta, ahogy az utcán sétál és megkérdezték a véleményét a pletykáról. Ő röviden csak annyit árult el, hogy jó a kapcsolata Selena Gomezzel és Kylie Jenner sem utálja a színésznőt.

(Borítókép: Selena Gomez és Taylor Swift. Fotó: GettyImages)