A Daily Mail forrásai szerint a színésznő több, nőt, köztük személyi asszisztensét, Morgan Mosest és menyasszonyát, Molly Hurwitzot is bántalmazta.

Az angol lap szerint fizikai bántalmazással vádolják az októberben elhunyt Matthew Perryt. A híroldal forrásai szerint a Jóbarátok sztárja a halálát megelőző években több nővel szemben is erőszakosan lépett fel.

A lap forrása szerint Matthew Perry egy alkalommal egy dohányzóasztalt vágott jegyeséhez, Molly Hurwitzhoz, miután a nő azzal vádolta meg a színészt, hogy megcsalja őt. A pár még 2021 nyarán döntött az eljegyzés felbontása mellett, mert állítólag a színész a 19 éves Kate Haralsonnal flörtölt a Raya nevű társkereső alkalmazáson. 

A források szerint azonban már korábban szakítottak, mert Hurwitz már februárban véget vetett a kapcsolatuknak, amikor Valentin.napon a 32 éves hölgy felkérdezte a színészt, aki ajándékot vásárolt egy másik nőnek. A színész állítólag ebben a veszekedésben vágta hozzá párjához a dohányzóasztalt.

A színész állítólag személyi asszisztensét, Morgan Mosest is bántalmazta még 2022 márciusában egy dühkitörése során. Először a falnak lökte az alkalmazottját, majd az ágyra hajította. Sőt a híroldal úgy értesült, hogy Matthew Perry hazudott 2022-ben megjelent könyvében, a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című memoárjában, amikor azt állította, hogy végre sikerült hosszútávon józannak maradnia, korábbi próbálkozásainak kudarcai ellenére.

(Daily Mail)

(Borítókép: Matthew Perry. Fotó GettyImages)