Hírösszefoglalónkban még: Ripli Zsuzsit ismét megműtötték, Cicciolina 21 macskával él együtt.

Cicciolina

A magyar-olasz származású celeb 21 macskával és egy kutyával osztja meg az otthonát. Erről és a férfiakhoz való hozzáállásáról a Story magazinnak nyilatkozott. 

„Belső, kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a neve, karaktere, igazi egyéniségek. Vannak köztük álmodozóak, harciasabbak, maguknak valók. Jól kijönnek egymással, bár a két nagy fiúcicám időnként összekap, ilyenkor seprűvel kell szétválasztanom őket. Szegény bejárónőmnek viszont égnek áll a haja tőlük. Ha több napot távol vagyok, akkor is ő gondozza őket, de kikészítik a macskák. Nem csinálnak nagy kárt, de olykor azért előfordul, hogy a szoba közepére pisilnek. Rajtuk kívül Pablo, az amerikai buldog él még velem” – idézi a Story magazin Cicciolinát, aki jelenleg nem vágyik férfiak társaságára. 

„Nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. Én egy intelligens, kedves úrra vágynék, akiben nincs semmi durvaság és gonoszság, mert ebben volt már részem. De most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok” – mondta. 

Feke Pál és Mészáros Nóra

Néhány hónapja robbant a hír, hogy Feke Pál és Mészáros Nóra közösségi oldaláról eltűntek a közös képek. Később kiderült, hogy a szerelmesek kapcsolata kisebb válságban van. Nemrég a Story magazin a lehetséges okokról is beszámolt. A lap szerint a két művész ugyan remekül kijön egymással, de teljesen különböző beosztásban dolgoznak. Bár igyekeznek minden szabadidejüket közösen tölteni, mindketten rengeteget dolgoznak, így kevés idejük jut egymásra.

Nagy Sándor

A Jászai Mari-díjas színművész egy egészen meghökkentő családi történetet mesélt el a Szerencsekerék legutóbbi adásában. A színész egy nem túl kedves, de annál viccesebb gyermekkori emléket idézett fel, amelyben testvérével ketten voltak a főszereplők.

„Hát, igen, mi nagyon sokat hülyéskedtünk meg veszekedtünk meg verekedtünk gyerekkorunkban, és neki az egyik heppje az volt, hogy leterített engem, ráült a mellkasomra, rátérdelt a két vállamra. Az egyik alkalommal talált a közelünkben egy újságot, és gondolta, letépked belőle kis darabokat, amiket elhelyez az orromban. Aztán persze, nem ment neki egy darabig, ám aztán egy fejrángatás közepette sikerült pont jó helyre nyúlnia... azt hiszem, egy év múlva tüsszentettem ki ezt” – mesélte Nagy.

Ripli Zsuzsi

A korábbi playmate a TV2 Tények-nek adott interjújában elárulta, hogy decemberben kórházba került, és egy komolyabb műtétet végeztek el rajta, miután fájdalmat érzett a melleiben. Később kiderült, hogy a Farm VIP legutóbbi évadában is szereplő celeb fájdalmait az okozta, hogy korábbi mellimplantátuma kiszakadt. Ezután kénytelen volt ismét kés alá feküdni, ám ezúttal még nagyobb idomokat kapott eredményül. 

„Az elején nem fájt. Viszont ahogy teltek a hetek és ahogy nem tudom, hogy mi, hogy mozgott ott bent - én ezt nyilván nem láttam - azért nagyon kellemetlen lett. Nagyon érzékeny lett és bizony elkezdett egy bizonyos helyzetekben fájni. Akadályozott már ugye a sportolásban, az alvásban, tehát nagyon sok mindenben már nagyon kellemetlen volt” – részletezte az egykori playmate. 

Ábel Anita

A Rádió 1 Balázsék című reggeli műsora azóta keresi a távozó Vadon János helyettesét, hogy a rádiós kiszállt a műsorból. Eddig többek között Kovácsovics Fruzsina, Musimbe Dennis és Puskás Peti is vendégszerepelt már a produkcióban, ám sokan mégis úgy gondolják, hogy nem közülük kéne választani. Több rajongó szerint a legjobb az lenne, ha egy nő, nevezetesen Ábel Anita foglalná el Vadon helyét. A Bors meg is kereste a műsorvezetőnőt, aki szűkszavúan reagált: 

„Örülök, ha az emberek, szeretik azt amit csinálok, és jó műsorvezetőnek tartanak, ez a legnagyobb dicséret” – mondta Ábel Anita.

(Borítókép: Ábel Anita. Fotó: Velvet)