A színész nyíltan kijelentette, hogy nem szeret a magánéletéről beszéli, viszont ezúttal kivételt tett, de továbbra is a munkássága miatt szeretne ismert lenni.

Szabó Simon

Ahogy arról már a Velvet is beszámolt Szabó Simon és Balogh Edina összemelegedtek a Farm VIP 4. évadában, majd  a műsor után is sokat beszéltek és rájöttek, hogy barátságuk átalakult valami sokkal mélyebb kapcsolattá.

Mi Simonnal nagyon gyorsan tudtunk egymásra hangolódni. Ahogy teltek a napok, úgy kerültünk egymáshoz egyre közelebb

– fogalmazott a színésznő, azonban párja eddig nem szólalt meg kapcsolatukról.

Szabó Simon titokban vált el, egészségügyi problémákkal küzdött, de ezeket sosem verte nagydobra, ugyanis nem szeret a magánéletéről beszélni, most azonban kivételt tett, ugyanis Balogh Edina gyakrabban jelenik meg a médiában, így most rá is sok figyelem jut, ezért szerette volna tisztázni a helyzetet.

A színész elmondta, hogy mindenki láthatta, ahogyan a Farm VIP-ban közel kerültek egymáshoz Edinával, azonban nem örül a rendkívüli érdeklődésnek, ami a kapcsolatát és magánéletét érinti. Kijelentette, hogy nem szeretne magánélete miatt híres lenni, hanem továbbra is azt akarja, hogy munkássága miatt ismerjék az emberek.

Nyertes Zsuzsa

A színésznő családjában hatalmas az öröm, ugyanis a tavasszal férjhez megy a lánya, így ünnepi hangulatban érkezett a Mokka stúdiójába. Nyertes Zsuzsa azonban kénytelen visszafognia magát a nagy nappal kapcsolatban, ugyanis lánya és férje szervezik az eseményt és nem akarják, hogy túl sokat szóljon bele a színésznő.

Nem csak a kémia és a szerelem működik, mindent megoldanak

– fogalmazott a sztár, aki elárulta, hogy az esküvőre májusban kerül majd sor a Balatonnál és lányának anyósa – aki már 94 éves – is nagyon várja az eseményt.

Besenyei Bogi és Somhegyi Krisztián

Jubileumi évaddal folytatódik a Nagy vagy!, az ország legnagyobb családi-iskolai sportjátéka, amiben fontos szerep jut az Exatlon egykori sztárjainak, akik segítenek majd a szórakoztató fizikai feladatokban a versenyzőknek. A sztárok ráadásul csapatkapitányi feladatot is kapnak majd a műsorban.

Besenyei Bogi ezzel kapcsolatban elmondta, hogy úgy gondolja, motiválni és segíteni kell a fiatalokat, de ők is mindent beleadnak majd a versenyekbe. Somhegyi Krisztián pedig kifejtette, hogy nagyon várja, hogy ismét csapatban dolgozzon majd és mindent meg fog tenni a siker érdekében.

A Nagy vagy! műsorvezetője, Abaházi Csabaszerint a szórakoztató fizikai feladatok és kvízjátékok segítenek majd a gyerekeknek és a felnőtteknek is abban, hogy megtanulják hogyan tudnak együtt dolgozni a cél érdekében.

(Borítókép: Szabó Simon. Fotó: Németh Kata/Index)