A ValMar együttes szombat esti koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában Valkusz Milán, a zenekar énekese színpadi balesetet szenvedett.

A ValMar-duó koncertje közben Valkusz Milán a színpad szélén énekelve túlságosan közel került az egyik pirotechnikai eszközhöz. A tűzgép éppen akkor aktiválódott, amikor az énekes fölé hajolt. A lángok az énekes arcába csapódtak.

Egy rajongó rögzítette a szerencsétlen pillanatot. A videón látható, ahogy Milán hirtelen megfordul, miközben egy kisebb füstfelhő emelkedik a magasba. A baleset után az énekes hosszú másodperceken át fájdalmasan fájlalta arcát. Szemtanúk szerint a közönség soraiban is érezni lehetett a kellemetlen égett haj szagát.

@orszagdani 🤯🥊#valmar #milo #tűz #fire #koncert ♬ eredeti hang - Dani🤜🫠

Az eset után Valkusz Milán kénytelen volt lemenni a színpadról, hogy ellássák a sérülését és megmosakodjon. A Tények beszámolója szerint azonban az énekes nem sokkal később visszatért, jelezve, hogy szerencsére nem szenvedett komolyabb sérüléseket. Később, a Tények Plusznak az előadó személyesen is nyilatkozott, mint mondta: 

Rosszkor voltam rossz helyen.

A ValMar zenekarban ez nem az első eset, hogy egy tag megsérült a koncerten. Tavaly nyáron Marics Peti is balesetet szenvedett egy rosszul sikerült ugrás következtében a Budapest Parkban, ahol a bokája sérült meg.

(Borítókép: Valkusz Milán, a Valmar zenekar énekese. Fotó: Papajcsik Péter/Index)