Hírösszefoglalónkban még: Győrfi Pál is reagált a Curtis édesanyját érintő incidensre, 1,3 milliárd forintért kelt el Vajna Tímea luxusvillája.

Molnár Anikó

Az egykori valóságshow-sztár a nemrég a Palikék világa by Manna című műsorban beszélt a karrierjéről és elárulta, hogy adózik OnlyFans oldalán szerzett bevételei után, sőt az elmúlt 10 hónap alatt 10-11 millió forintot fizetett be bevételei után.

Most kaptam egy 10 millió forintos ajánlatot. Amerikából két fiú szeretett volna velem tartalmat gyártani, és azt mondtam, hogy nem... Nem ismerem őket, velem olyat nem fognak csinálni, amit én nem szeretnék

– árulta el Molnár Anikó.

A Bors most kiszámolta, ha Molnár Anikó 10-11 millió forintos adóról beszélt, és az adó 15 százalék, akkor 10-11 hónap alatt körülbelül 70-71 millió forintot kereshetett az egykori  valóságshow-sztár a felnőtteknek szóló tartalmaival.

„Lehetek példa mondjuk 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat. Felnevelnek 2-3 gyereket, 45 éves korukban elválnak, és ott állnak, hogy nincs önbizalmuk, nincs semmi. Én itt vagyok 48 évesen, és meg tudtam mutatni azt, hogy ennyi idősen egy nő tud nő lenni” – mondta Molnár Anikó.

Vajna Tímea

Még tavaly októberben hirdette meg egy ingatlanos oldalon keresztül Andy Vajna özvegye a főváros egyik legpatinásabb részén található ingatlanát, amiben a producer halála után újra akarta kezdeni életét. Azonban Amerikában találta meg számításait a modell, így az 1,3 milliárd forintért meghirdetett villa kihasználatlan volt.

„Magamnak és a jövőbeli családomnak vettem ezt a gyönyörű, modern házat 2020-ban a II. kerületben, de mivel Amerikában töltöm az év nagy részét, nem akarom tovább fenntartani.

Körülbelül háromszor aludtam benne tíz napot, szóval teljesen új

– fogalmazott közösségi oldalán még októberben Vajna Tímea, ráadásul új férjének, Ráthonyi Zoltánnak is van otthona hazánkban, így tényleg „feleslegessé” vált az otthon.

A 403 négyzetméteres, háromszintes, modern stílusban épült, hatalmas ablakokkal teli okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, benne négy hálószoba, két gardrób, három fürdőszoba, nappali, konyha, ebédlő, dolgozószoba és tágas garázs gondoskodik a kényelemről. A Blikk információi szerint sikerült a modellnek túladnia rózsadombi villáján, aki így már koncentrálhat a Beverly Hillsben található, hasonló adottságokkal rendelkező luxusotthonára.

@megveszlak Vajna Tímea budapesti háza #vajnatimi #vajna #ingatlan #ház #luxus #celebrity #drone #dronevideo #luxury #luxurylife #luxuryhomes #mansion #hometour #megveszlak ♬ eredeti hang – megveszLAK - megveszLAK

Győrfi Pál

Ahogyan arról a Velvet is beszámolt, Curtis édesanyjának a napokban mentőre és orvosi ellátásra is szüksége volt egy rosszullét miatt. A rapper közösségi oldalán hosszú posztban fejtette ki a felháborodását, hangsúlyozva, hogy sem a mentőszolgálat, sem az kórházi dolgozók által nyújtott szolgáltatással nem voltak megelégedve. A rapper szerint édesanyjának több órát kellett várnia mentőkre, a kórházban rossz körülmények között látták el, ezután pedig hazaszállították anélkül, hogy őt értesítették volna, ráadásul még a lakásba sem vitték be az édesanyját, hanem a kinti hidegben ültették le.

Az Országos Mentőszolgálat már egy közleményben jelezte, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben, de most a Blikk kérdésére Győrfi Pál is megszólalt.

Tudomásom szerint a betegszállítást végrehajtó betegszállítóknak nincs előzetes kiértesítési kötelezettsége, ugyanakkor a beteget biztonságba helyezve (amennyiben ellátásra szorul, akkor megfelelő felügyelettel) hagyhatják az otthonában.

A betegszállító cég működésének felügyeletét az egészségügyi államigazgatási szerv, a fővárosi és megyei kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatala, illetve az országos tisztifőorvos gyakorolja” – magyarázta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

Hivatalos panasz eddig hozzánk nem érkezett. A sajnálatos esettel kapcsolatos kérdésekre első körben a betegszállító cég belső vizsgálata adhat választ

– tette hozzá.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: RTL Klub/Fókusz)